Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Kayani

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

KAYANI

Kayani ble grunnlagt i Oslo, Norge, våren 2019. Kayani sine plagg er utviklet til den moderne kvinnen hvor merket har en tilnærming av både det romantiske og feminine preg. Merkets grunnleggere, Natalie Henriksen og Sonena Kayani Rahber har fokus på å skape et varemerke som alle kvinner kan kjenne seg unike og flotte i. Plaggene skal være komfortable og luksuriøse mens designene er tidløse. Dette er plagg man kan bruke til hverdag som til fest. La deg inspirere av vårt utvalg fra Kayani og oppgrader garderoben din med det nyeste innen norsk mote.


Plagg for en både sportslig og elegant stil


Selv om dette svensk/norske merket kun har eksistert i noen få år, så leverer merket virkelig et friskt pust til motebransjen. Designduoen har laget klær i mer enn 10 år og ønsket med Kayani å skape klær som gjør at kvinner føler seg selvsikre, unike og sterke. Dette er klær for moderne kvinner som elsker å kle seg i romantiske trykk og farger. Samtidig har motemerket en god balanse mellom det feminine og mer sportslige. Ved å kle deg i plagg fra dette merket vil du føle deg vakker og sterk.


Kayani-plagg kan brukes i hverdagen og til festlige anledninger


Hos Miinto kan du velge klær fra Kayani som kan brukes både i hverdagen og når du skal pynte deg. Gå for en lekker og sportslig joggegenser i en frisk farge. Kombiner den med et par passende joggebukser. På den måten oser du av selvtillit samtidig som du er komfortabel. Dersom du skal på fest har dette merket unike kjoler som passer perfekt til nettopp dette. Gå for en hvit minikjole for et lekkert og feminint sommerantrekk. Bruk kjolen sammen med et par fargerike sandaler for å bryte med den hvite og mer klassiske stilen.

Elsker du å bruke farger og kjoler i hverdagen? Da kan du også kjøpe en fargerik og særegen kjole fra dette merket. Bruk den med sneakers for et mer hverdagslig utseende, eller ta det helt ut med å bruke et par høye hæler eller støvler sammen med kjolen. Her er det bare du som kan bestemme når nok er nok, og du bestemmer helt selv hva som passer best for deg og dine behov. Ens fantasi er noe herlig noe, og det er kun den som begrenser! Klærne kan også brukes året rundt, fra sommer- til vintersesong. Om vinteren kan du bruke en ullstrømpebukse under kjolene og f.eks. ha en ullkåpe over.


Bærekraftige materialer


Kayani gjør seg også kjent ved å bruke bærekraftige materialer og løsninger. På den måten velger du å gjøre noe godt for miljøet når du kjøper produkter fra dette merket. Samtidig støtter man også norske merker ved å investere i et plagg fra Kayani. Du blir derfor en del av det nyeste på den norske motescenen og er med på å skape synlighet omkring norske merker. Hvis du er veldig opptatt av bærekraftige moteløsninger, da kan du velge å kombinere kjolene med tilbehør fra merker som også tenker på bærekraft og miljøvennlighet.


Moderne, særegen og selvsikker


Med en kjole, bukse, genser eller bluse fra Kayani fremstår enhver kvinne moderne, særegen og selvsikker. Dersom du elsker å være aktiv i hverdagen, kan du stilfullt gjøre dette med et par sykkelshorts med høyt liv fra dette motemerket. Bruk en T-skjorte med Kayani-logo sammen med sykkelshortsen for den ultimate stilen. Når du handler hos Miinto får du alltid gratis frakt når du handler varer for mer enn 499 kr. Skulle du bli i tvil om et kjøp du har gjort, da kan du alltid returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. La deg forføre og forhekse av Kayanis unike stil og finn dine nye favoritter her hos oss.

Fjern alle filter

KAYANI

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.