Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

KENDALL + KYLIE

De aller fleste av oss har vel ikke kunnet unngå å «bli kjent med» Kardashian-familien på en eller annen måte, og nå har de spesielle og karakteristiske Jenner-søstrene Kendall og Kylie designet deres egen kolleksjon med sko, pumps og boots. Her er det ingen tvil om talentet! Hos Miinto finner du nå et godt og bredt utvalg, og vi er helt sikre på at du finner et par eller to som passer perfekt til deg.

Kendall + Kylie har lansert en skokolleksjon som består av lekre stiletter, pumps og boots, og alle er designet og produsert med lekre detaljer. Detaljene er med på å gi skoene særpreg og snert, noe man kan si kjennetegner søstrene også. De har altså klart å sette sine egne personlige preg på skoene, og avspeiler sine egne preferanser og personligheter i designene. Du kan altså være sikker på at du får et par sko som skiller seg ut i mengden hvis du velger et par fra dette designerparet.

Sko med snert

Vi får simpelthen ikke nok av familien Kardashian. I likhet med søsteren Kim, har det nærmest vært umulig å overse de to yngste søstrene de siste årene. Det gjelder ikke bare i fjernsynet eller på forskjellige sosiale medier, men også i moteverdenen. De har lenge vært særdeles aktive, og nå får vi endelig se hva de kan. Skal vi være ærlige, må vi si at vi elsker det vi ser, for det er ingen tvil om at et par sko fra Kendall + Kylie kan redde enhver kleskrise og løfte antrekket opp til nye høyder.

Ta for eksempel på deg et par pumps fra dette amerikanske merket, sammen med et par tettsittende jeans og en enkel bluse, så er du klar for det meste. Uansett om du skal på jobb eller ut på byen med venninnene. Kendall + Kylie har heldigvis innsett hvor viktig det er å bruke materialer i den aller høyeste kvalitet. Her finner man for eksempel et par sko som er laget i lekkert semsket skinn. Disse har flere flotte detaljer som lisser både foran og bak, lisser som former en flott sløyfe, lisser oppover beina, metallspenner på sandalene og asymmetriske skaft på boots. Det er med andre ord pumps, sandaler og boots med et kreativt og effektfullt utseende, og som helt sikkert vil være med på å sette prikken over i-en på ethvert antrekk.

Kombiner på utallige måter

Kendall + Kylie designer og produsere boots du ikke finner maken til andre steder. Når du tar på deg et par boots fra dette merket, så sender du et klart og tydelig signal om at du er mote- og kvalitetsbevisst. Dette er ikke boots for hvem som helst, men forbeholdt de som tør å uttrykke seg selv, de som gjerne vil ha et utseende som virkelig skiller seg ut litt ekstra.

Dessuten oser de personlig sjarme og skaper blikkfang på den helt riktige måten. Her får man mange muligheter til å skape en ekte og glamorøs amerikansk stil, og som lett kan tones ned og opp, alt avhengig av anledning og humør. Det er med andre ord sko med særpreg og brodd, men som samtidig kan kombineres med alt mulig. Dermed kan de brukes til de aller fleste anledningene, og du får derfor et par sko du kan bruke hele tiden hvis du kjøper et par sko fra Kendall + Kylie.STYLE DINE NYE SKO MED:

Jeans

Rumpetasker

Sommerkjoler

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.