Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KENNEL & SCHMENGER

Kennel & Schmenger er et anerkjent motemerke i høyden av luksus-tradisjon, som tilbyr eksklusiv mote til den moderne kvinne. Bedriften ligger i hjertet av Pirmasens, Tyskland, en region kjent for sin skoindustri og koblingen til sterke håndverkstradisjoner. Designet er preget av sin forpliktelse til kvalitet, stilen er distinkt, moteriktig og alltid oppdatert med de siste trendene.

Etableringen av stilen 


Kennel & Schmenger ble etablert med en lidenskap for å lage enestående sko. Fra de tidligste skoene til dagens moteuttrykk er merket kjent for håndverket, kvaliteten og designet. Syntesen av teknisk ekspertise og samtids-design har gitt Kennel & Schmenger en dedikert tilhengerskare over hele verden.

Ta et steg inn i Kennel & Schmengers verden


Når du først oppdager Kennel & Schmenger, er det vanskelig å se seg tilbake. Merket har en lidenskap for detaljer. Med en bred kolleksjon som spenner fra trendy joggesko til klassiske stiletter, er det alltid mye å velge mellom for enhver garderobe. Kennels & Schmengers sko er mer enn bare tilbehør, de er uttalelser.

Kennel & Schmenger - kjennetegnende trekk


Kennel & Schmenger er kjent for sin ubøyelige kvalitet og stil. Hvert par sko er en kombinasjon av komfort, holdbarhet og moteoppfølging. Med bruk av skinnsåler, førsteklasses materialer og håndlagde detaljer, er hver detalj gjennomtenkt og har sin plass. Dette gir de som kjøper et produkt fra Kennel & Schmenger ikke bare et stykke mote, men et kunstverk i seg selv.

Aktuell må-ha fra Kennel & Schmenger


En av de mest populære skomodellene for tiden er den retro-inspirerte joggeskoen med plattform såle. Med sitt unike og frække design, er det det perfekte tilbehøret for den motebevisste kvinnen. Denne modellen kommer i flere forskjellige farger og materialer, slik at det er noe for enhver smak.

Finn Kennel & Schmenger på Miinto


Ønsker du å ta del i den fantastiske moteverdenen til Kennel & Schmenger, har du mulighet til det hos Miinto. Hos oss finner du et bredt utvalg av sko fra merket, alt fra elegante stiletter til stilige joggesko. Komfort og stil går aldri av moten med Kennel & Schmenger. Uansett om du handler en joggesko til hverdagsbruk eller et par høyhælte til en spesiell anledning, er Kennel & Schmenger merket for deg. Oppdage den unike blanding av luksus og funksjonalitet, og finn dine nye favorittsko hos Miinto. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppdage merket og ønsker deg velkommen til en verden av mote og stil med Kennel & Schmenger.

Fjern alle filter

Kennel & Schmenger

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.