Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KENZO

Kenzo lager klær til mannen som vil ha luksuriøse produkter. Det er et merke som er kjent som et av de absolutt mest kreative merkene innenfor luksusklær innenfor den franske motebransjen. Her hos Miinto kan du blant annet få tak i en genser, en T-skjorte eller andre fantastiske design i høy kvalitet fra dette franske merket.

Det er to ord man først og fremst forbinder med Kenzo, nemlig eksklusivitet og luksus. Det samme gjelder selvfølgelig klærne og tilbehøret deres som er i en klasse helt for seg selv. Her får du høy kvalitet kombinert med massevis av fantastiske design og stilarter som gir deg en mer sofistikert og elegant stil. Ta veldig gjerne en nærmere kikk på utvalget her på siden, og vi hos Miinto vil forsøke å både imponere og inspirere deg med det vi har valgt ut.


T-skjorte for både en luksuriøs og avslappet stil


Kenzo er eksperter på farger. De eksperimenterer konstant med nye mønstre, snitt og trykk, og de unike fargesammensetningene deres er med på å treffe blink hos enhver motebevisst mann – for ikke å glemme den lekre kvaliteten. Det franske merket er uten tvil et merke man simpelthen er nødt til å eie klær fra. En T-skjorte fra Kenzo er et behagelig og lett klesplagg. Det går fort å vaske den, og for mange menn er en T-skjorte fra dette merket et samlerobjekt i dag. Det er absolutt det beste merket du kan velge å kjøpe en T-skjorte fra hvis du gjerne vil oppgradere hverdagsstilen din. Det spiller ingen rolle om du foretrekker en avslappet eller mer luksuriøs stil, for her hos Miinto finner du det hele.


Et anerkjent motehus


Det hele begynte tilbake på 70-tallet da japaneren Kenzo Takada gjorde sin entré på den internasjonale motescenen. Den gangen solgte han de håndlagde klærne sine i en butikk i Paris til de parisiske kvinnene. Etter å ha gjort dette i seks år, fikk merket det navnet det har i dag, og som vi forbinder med luksus og kvalitet. Siden den gang utviklet Kenzo Takada merket til å bli et høyt respektert motehus som for alvor slo sin posisjon fast som et av verdens mest eksklusive merker i 1993 da Kenzo ble en del av det prestisjefylte LVMH Group. I dag er du så heldig at du har muligheten til å kunne kjøpe alle mulige klær, sko og tilbehør fra dette merket. Det japanske motehuset er dessuten kjent for å ha evnen til å konstant fornye seg selv. Se blant annet på det lekre utvalget av gensere i forskjellige materialer og kvaliteter. Her kan du garantert finne en genser som holder deg varm en kjølig høstkveld og som samtidig gjør antrekket ditt ekstra stilig. Du kan også finne en genser som passer til deilige sommerdager når det er akkurat litt for kaldt å gå med en T-skjorte. Uansett hvilken genser du velger, så får du et klesplagg som er elegant, eksklusivt og har et snev av luksus. Ta en nærmere kikk på det flotte utvalget av kvalitetsklær i særklasse fra Kenzo, og finn deg en favoritt eller to allerede i dag.


Kjøp eksklusive klær fra Kenzo Herre online hos Miinto


Her hos Miinto samarbeider vi med flere hundre uavhengige motebutikker over hele landet, og vi kan derfor tilby et eksklusivt utvalg av designerklær til menn fra ledende motehus i hele verden. Vi er stolte av å kunne tilby god service og klær til stilbevisste menn som ikke går på kompromiss med verken god stil eller utmerket kvalitet og luksus, for det gjør vi heller ikke. Du kan derfor stole på oss når vi sier at du bør ta en nærmere titt på kolleksjonene fra Kenzo Herre her på siden, for det er simpelthen et lekkert merke som lager kvalitetsklær i en egen klasse. Med klær fra dette merket kan du være sikker på at du er en del av den nyeste moten, samtidig som den høye kvaliteten gjør at du kan bruke klærne igjen og igjen.

Fjern alle filter

Kenzo

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.