Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Kjus
Tilbake

Kjus

Siden den første kolleksjonen til Kjus ble lansert i 2001, har merket raskt blitt et populært valg innen skiklær og sportstøy. Produktene er produsert med et nytenkende design og kompromissløs kvalitet, og alt er signert av tidligere OL-vinner i alpint, Lasse Kjus.

Sportstøy av høy kvalitet

Hos oss? finner du et bredt utvalg av skibukser og -jakker, gensere, topper og annet sportstilbehør som garantert gjør deg til den fineste i løypa. Felles for alle klærne er deres perfekte passform, elegante snitt og sterke, spennende farger. Klær og utstyr fra Kjus finnes til herre, dame og barn, slik at hele familien kan dra nytte av disse eksepsjonelle produktene.

Imponer i løypene

Du vil garantert imponere i løypene med skiklær og utstyr fra dette kjente merket. De flotte fargene og perfekte snittene gjør at klærne både er flatterende og elegante, samtidig som de tekniske egenskapene sørger for at du holder deg varm og komfortabel under hele turen. Velg en knallrød dunjakke med matchende votter for en gjennomført look, eller miks og match blant de ulike fargene. Kjus har også superundertøy som er et must for å holde seg varm i de kalde vintermånedene. Finn dine favoritter nå og dra nytte av god kundeservice og lynrask levering. Vi sees i løypa!POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG FRILUFTSLIV:

Anorakker

Dunjakker

Fjellsko

Fleecejakker og -gensere

Ute- og turbukser

Filter

42 resultater

  • 1
  • 1