EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands KMB

KMB (19)

Det elegante, spanske motemerket KMB er kjent for å skape mote som skiller seg ut. Dette er damesko med personlighet som er skapt for den moderne kvinne. Det dristige designet og vakre materialene gir skoene en unik, feminin stil som passer til det meste.

Sko for den motebevisste kvinne

Hos oss finner du et bredt utvalg av damesko fra KMB. Her kan du velge mellom alt fra skoletter, ankelstøvletter og sneakers til sandaler, ballerinasko og høye hæler. Skoene kommer i alle regnbuens farger, fra nøytrale fargetoner som svart, hvitt, brunt og blått til mer iøynefallende varianter i rosa, gult og oransje. Eller er du kanskje modig nok til å velge en modell med slangeskinn- eller leopardmønster?

Spennende damesko som imponerer

KBM er kjent for sine spennende fargekombinasjoner, og her kan du virkelig utfolde deg med sko som løfter ethvert antrekk. Velg et par høye støvletter i semsket skinn som kan kombineres med en kjole eller skjørt for en feminin og stilig look, eller invester i et par ballerinasko med dyremønster for et mer lekent uttrykk. Ikke minst, så bør du ha et par gode sneakers i skogarderoben din som både er behagelige, anvendelige og elegante. La deg inspirere av dette fargerike skomerket og kjøp dine favoritter på nett.KANSKJE DU OGSÅ LIKER:

Bukser

Kjoler

Kåper

Sandaler

Skinnjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

19 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.