Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

KNOWLEDGE COTTON APPAREL

Har du noensinne tenkt på hvordan klærne dine er fremstilt og hvilke kjemikalier som har blitt brukt underveis? Det har det danske merket Knowledge Cotton Apparel. De er kjente for sine fantastiske kolleksjoner av herreklær, Helt siden 1969 har de jobbet hardt for at tekstilbransjen skal benytte seg av renere og mer bærekraftige løsninger.

Hvis du gjerne være både mote- og miljøbevisst på samme tid, så er Knowledge Cotton Apparel merket for deg. Fokus på en renere verden er nødvendig for oss alle, og nå er det virkelig på tide med handling. Det høres kanskje voldsomt ut, men det er ikke desto mindre fokuset for dette danske merket fra Herning. Vi har nemlig kun en planet, og ifølge dette motemerket kan vi utgjøre en stor forskjell om vi bare står sammen og handler ut fra den viten vi har.


Bærekraft som inspirasjon


Mote er mye mer enn bare et flott ytre. Det indre skal også følge med. Knowledge Cotton Apparels misjon er ikke kun å utfordre motebransjen til å legge om produksjonsmetodene sine, men også å inspirere kundene sine. De mener det er viktig at vi tar ansvar for tingene vi bruker pengene våre på, noe som kan være med på å utgjøre en stor forskjell. Det danske merket har jobbet ut fra en nyskapende bærekraftig agenda siden 1969, og det betyr at deres viten om bærekraftig produksjon av herreklær bygger på mange års erfaring på området.

De er fullstendig klar over at det ikke finnes noen kjapp løsning på problemet, noe som samtidig er en kjempeutfordring, men som likevel skaper mulighet for utvikling. Hele prosessen mot å finne de beste bærekraftige løsningene for deres eget merke er ekstremt inspirerende for Knowledge Cotton Apparel. Det er en prosess som har gitt dem et sterkt internasjonalt nettverk av ambisiøse og nytenkende samarbeidspartnere som selv brenner for å skape nye, bærekraftige og gode moderne løsninger.


Tidløse herreklær til den bevisste mannen


Det danske merket ønsker å utgjøre en forskjell for mennesker og miljø. Viktigst av alt, så er det ikke alene om den misjonen, for sammen med kundene deres, gjør de verden til et bedre sted, et plagg av gangen. Knowledge Cotton Apparel mener altså at mote ikke kun handler om å se bra ut – det handler også om å gjøre noe bra, gjøre det som føles riktig og være fornøyd og tilfreds med det – alt sammen med respekt for mennesker og miljø.

Merket produserer tidløse, bærekraftige produkter og fremmer motevalg som er så rene og naturlige som overhodet mulig. Misjonen deres er å tilby den miljøbevisste og motebevisste mannlige forbrukeren bærekraftige herreklær – uten at han behøver å gå på kompromiss med verken stil, komfort eller kvalitet. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av klær til den bevisste mannen som ikke vil gå på kompromiss med noe som helst, verken miljø, mote eller kvalitet. Du finner alt fra T-skjorter, bukser, skjorter, gensere, shorts og luer fra det danske merket, og vi er sikre på at du finner noe som er helt perfekt for deg og din stil også.

Fjern alle filter

Knowledge Cotton Apparel

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.