Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KONGES SLØJD

Er du opptatt av at barna dine bruker produkter og klær laget med omtanke og i god kvalitet? Har du en svakhet for den enkle skandinaviske stilen med duse fargenyanser og funksjonelle løsninger? Da er produkter fra det danske merket, Konges Sløjd, noe for deg. Konges Sløjd ble etablert i 2014 av Emilie Konge Breindal. De lager blant annet sko, klær, leketøy, sengetøy, stelleputer, ammeputer og mye mer til barn og foreldrene deres. Gå på oppdagelse her på siden og la deg fascinere av Konges Sløjds eventyrlige og tidløse produkter.


Bærekraftige og stilfulle skandinaviske produkter til barn


Konges Sløjd lager produkter til de som er aller viktigst for oss og som står oss aller nærmest: nemlig barna våre. Kjennetegnet ved dette merket, er at produktene blir produsert på fabrikker med gode arbeidsforhold og at produktene er laget av kvalitetssikre materialer. I produktene brukes kun rene og økologiske materialer, som bomull og ull. Mottoet for dette merket er å lage klær og interiør til barn som gir dem glede. Samtidig ønsker de at produktene skal være visuelt flotte, noe som kan glede foreldrene.


Konges Sløjd har et sofistikert og drømmende barneunivers


Hvis du er på leting etter en fin gave til en venninne som nettopp har fått barn, så har dette merket garantert noe for deg. Kanskje du ønsker å gi en uro i gave som kan glede den nyfødte? Kanskje du selv er på utkikk etter en bæresele eller et sett til en nyfødt? Da kan du være sikker på at Konges Sløjd har det du leter etter. Ved å kjøpe produkter fra dette merket er du sikret at produktene du kjøper er laget i god kvalitet og samtidig er funksjonelle, enkle og bærekraftige.

Det fantastiske med dette merket, er at du får to ting i en smekk. På den ene siden får du funksjonelle og kvalitetsbevisste produkter til barna dine. På den andre siden er produktene laget etter estetiske og visuelt flotte designprinsipper. Hvis du elsker interiør og skandinavisk enkelhet, så er leketøy, klær, sko, bæreseler, dyner og puter fra Konges Sløjd noe for deg.


Ærlighet og god service varer lengst


Konges Sløjd ønsker at ærlighet og god service skal være kjernen i merket deres. På den måten kan man være sikker på at arbeidsforhold, produksjon, materialer og service, er i orden. Det karakteristiske med produktene fra Konges Sløjd er at de blir laget i duse og naturlige fargenyanser. Samtidig har flere av produktene drømmende og eventyrlige mønstre, noe som faller i smak hos de små. Hvis du leter etter en badedrakt, da kan du finne en med frynser og blomster i en dus rosafarge som passer perfekt til en liten jente. Hvis du er på utkikk etter en jakke til gutten din, da kan du for eksempel gå for en i en grå farge med hette som varmer når det er kaldt.

Hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med kjøpene dine fra Konges Sløjd. Vi har derfor alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Skulle du bli i tvil om et kjøp du har gjort, kan du alltid returnere produktet innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Ta en nærmere kikk på vårt unike utvalg av klær, sko, leketøy, sengetøy og mye mer fra eventyrlige Konges Sløjd.

Fjern alle filter

Konges Sløjd

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.