Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Lacoste

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LACOSTE

Er du vant til å dyrke sport og være aktiv i hverdagen din? Hvis ja, så skal du garantert ha klærne som kan fullføre stilen din. Du har sannsynligvis også hørt om Lacoste og den tidløse og elegante stilen deres. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av klær og sko fra dette merket som klarer å kombinere sport og mote på en måte alle elsker.

Det er et merke som er kjent i hele verden for krokodillelogoen deres. Ved å skape sitt helt egne tidløse design, har de solgt tusenvis av pique, T-skjorter og sko til hele verden. Lacoste har skapkolleksjoner til kvinner, menn og barn, og kolleksjonene til menn har de arbeidet og finpusset på siden 30-tallet. Det var nemlig på dette tidspunktet man så den første poloen fra dette fantastiske klesmerket, og resten er historie.


Historien om Lacoste


Lacoste er kjent for å designe klær som både er stilrene og behagelige, og som passer til enhver anledning. Med klær fra dette merket har du alltid et stilrent og passende utseende. Merket ble grunnlagt i 1933 av René Lacoste, og har derfor mange års erfaring innenfor motebransjen. Det hele startet da René vant sin første tennisturnering i 1921. den gangen var han bare 17 år gammel, og hadde kallenavnet «Krokodillen». Deretter ba han sin venn om å designe en logo til ham, og denne logoen hadde han på trøyen sin for første gang i 1926.

Nettopp dette merket er det vi kjenner så godt i dag, og som man umiddelbart legger merke til på et par sko, T-skjorte eller en pique. Helt siden starten har merket vært kjennetegnet for god kvalitet, munter eleganse og funksjonalitet. Det samme gjelder fokuset på moderne og elegante sportsklær til tennisspillere. Og dette fokuset har overhodet ikke flyttet seg, til tross for at målgruppen har gjort det. I dag er det nemlig ikke kun tennisspillere og andre sportsfolk som går med Lacoste, men alle menn som gjerne vil kle seg avslappet og lekkert uten å gå på kompromiss med et elegant uttrykk og kvalitet.


Et intelligent og suksessfullt motehus


I tillegg til å ha lekre og stilrene klær, har Lacoste også vært en del av et prosjekt som har gjort dem til et unikt merke. De laget en reklamefilm som het «The Big Leap», som var en episk kjærlighetsfilm i tillegg til et metaforisk hopp inn i det ukjente. Den ble offentliggjort i forbindelse med vinter-OL i Sochi i Russland i 2014, og ble instruert av den britiske instruktøren Seb Edwards. Hovedrollene var besatt av Paul Hamy og Anna Brewster, og filmen viste hvor Lacoste ønsket å føre tilhengerne deres hen. De er en suksessfull og intelligent bedrift som forstår seg på design, mote og kvalitet, i tillegg til å ha en fantastisk kul stil.


Stil og eleganse for både menn og kvinner


Selve årsaken til at vi vil oppfordre deg til å kjøpe et par sko, en pique, T-skjorte eller noe helt annet fra Lacoste. Det er nemlig klær i aller høyeste kvalitet og de lekreste design. Det er med andre ord et absolutt must i enhver garderobe – ikke bare for menn, men også for kvinner.


Bestselgere fra Lacoste


Blant de mest populære produktene fra Lacoste er deres ikoniske poloskjorter, som finnes i en rekke farger og stiler. Andre populære produkter inkluderer deres trendige joggesko, luksuriøse håndvesker og preppy seiljakker.


Lacoste's særpreg


Lacoste er kjent for sin uformelle, men sofistikerte stil. Produktene er designet med tanke på komfort og kvalitet, og merket er kjent for sin ikoniske krokodille-logo. Lacoste representerer en uanstrengt og preppy stil, med et snev av fransk eleganse.


Stil og komfort med Lacoste


Lacoste er mer enn bare mote - det er en livsstil. Merket tilbyr et stort utvalg av klær og tilbehør som er både stilige og komfortable. Fra deres ikoniske poloskjorter til deres trendy joggesko, Lacoste gir deg muligheten til å kle deg elegant uten å ofre komforten.


Lacoste på Miinto


Miinto er stolte av å være en autorisert forhandler av Lacoste, og tilbyr et bredt utvalg av alle dine favorittprodukter fra merket. Handle trygt og enkelt online, med gratis frakt på alle bestillinger over et visst beløp. Miinto gir deg muligheten til å oppdage det brede utvalget av Lacoste-produkter, og shoppe rett fra ditt eget hjem.

Lacoste er synonymt med uformell eleganse og kvalitet. Det har satt standarden for preppy stil, og fortsetter å gi moteelskere over hele verden en unik blanding av komfort og sofistikasjon. Oppdag det unike universet av Lacoste, og bli en del av en historie om stil og innovasjon.Fjern alle filter

Lacoste

Side 1 Av 3