Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

LAKRIDS BY BÜLOW

Hvis du leter etter lakris i verdensklassen, så bør du ta en nærmere kikk på det gode utvalget av lakris fra Lakrids by Bülow her på siden. Her får du nemlig danskprodusert lakris på sitt aller beste, og de flotte innpakningene gjør at de fungerer like godt som en gave til noen du er glad i som til deg selv. Det finnes mange forskjellige typer å velge mellom, så du finner garantert akkurat det produktet som samsvarer med dine behov og ønsker!


Gourmet lakris i verdensklasse


Johan Bülow Lakrids selges over hele verden og er opprinnelig fra Bornholm i Danmark. Det er en nyfortolkning av lakris, og resultatet er et produkt i verdensklassen. Med spennende smakskombinasjoner og en kjærlighet til naturens egne ingredienser, produseres det danske firmaet lakris som er noe helt spesielt. Lakrisroten spiller mot og ammen med andre gode smaker og gir en unik smaksopplevelse gjennom interaksjon og kontrast.


Glutenfri og luksuriøs


Produktet selges i moderne emballasje i flott design, noe som gjenspeiler det delikate innholdet. Nå er det slutt med krøllede godteposer, for dette er en lakris du gjerne vil ha stående fremme på hylla. Innpakking og innhold gjenspeiler hverandre, og begge er moderne og lett gjenkjennelige. Dette produktet åpner for en helt ny verden av lakris, og det finnes mange forskjellige smaksvarianter, for eksempel en blanding av luksus lakris og sjokolade, eller en kombinasjon av hvit sjokolade, bringebær og søt lakris. Alle produktene er et resultat av en nysgjerrighet og fantastiske kombinasjoner av smaker, og er dessuten 100% glutenfri. Lakrisen fra Lakrids by Bülow er en opplagt gaveidé, både til private og som firmagaver – eller bare til deg selv når du har lyst til å være litt ekstra god mot deg selv. De flotte innpakningene og spennende smakene appellerer til enhver med sans for lakris og fantastiske smaksopplevelser, og både du og mottakeren er sikret en god håndfull luksus.


Magi fra lakrisgryta


Johan Bülow er mannen og sjelen bak denne gourmetlakrisen. Fasinert av lakrisrotens magi, valgte han å lage verdens første lakris i gourmetklassen. Det var en god idé, men gryta var liten og en lang kamp ventet på ham før han fikk ideen ut i verden. På morens kjøkken på Bornholm lekte og kjente han lakrisens natur. Da han åpnet dørene for salg på Bornholm, ble ha raskt kjent over hele øya, og Bülows fantastiske og glutenfrie lakris ble solgt raskere enn han kunne produsere dem. Heldigvis utvidet han produksjonen, slik at Lakrids av Johan Bülow ikke bare forhandles på den danske øya, men også her til lands. Og her hos Miinto elsker vi god kvalitet og har derfor et godt utvalg av lakris fra denne danske produsenten, slik at du også kan oppleve lakrisens magi.


Luksus lakris og sjokololade


Hvis du vil unne deg selv, en god venn, kollega eller familie med deilig og velsmakende lakris, er Johan Bülow et virkelig godt tilbud. De lager nemlig lakris som er noe helt utenom det vanlige. Med mange spennende smaker er det enkelt å finne inspirasjon og få tennene til å løpe i vann. Hva med for eksempel søt lakris belagt med et smakfullt skall av hvit sjokolade og bringebær, eller kanskje en variant av chilismak? Luksus lakris og sjokolade er noe som virkelig passer sammen, og når man i tillegg tilsetter enda flere spennende smaker blir resultatet simpelthen uslåelig. Johan Bülow går ikke av veien for å prøve noe nytt i jakten på for å skape nye og spennende smaker. Men det er selvfølgelig ikke kun sjokolade lakris eller lakris med chili eller bringebær du kan kjøpe fra Lakrids fra Bülow. Hvis du er mer interessert i de tradisjonelle lakristypene, så finner du både klassisk søt og salt lakris også. Og kvaliteten er alltid den aller beste, hvilken type du velger.

Fjern alle filter

Lakrids by Bülow

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.