Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LALA BERLIN

Hos Lala Berlin mener de at kortreist er velreist. Det tyske merket så dagens lys i 2004, og har siden den gang produsert feminine klær med vakre mønstre til kvinner over hele verden. Lala Berlin spesialiserer seg på europeisk mote, og er svært opptatt av høy kvalitet, lojalitet til forhandlere og solide materialer. Her hos Miinto finner du et godt uvalg av de vakre og feminine klærne, med det velkjente Palestina-mønsteret.


Lala Berlin – tysk mote til verdens befolkning


Lala Berlin er det motsatte av det vi i dag kaller for «fast fashion». Det Berlin-baserte motehuset er spesielt opptatt av kortreist produksjon, hvor hele 60 % av deres kolleksjoner produseres i Europa. I dagens bæredyktige og miljøbevisste samfunn kan man ikke annet enn å applaudere gjennomtenkte valg som er skånsomme og sympatiske overfor både planeten og menneskene våre. Selv de resterende prosentene av produksjonen deres er valgt med omhu, og igjennom et tett samarbeid med kinesiske fabrikker, har Lala Berlin skapt et sterkt lojalitetsbånd med sine kolleger verden rundt.

Selv om Lala Berlin i stor grad produserer tysk mote med inspirasjon fra Europas feminine kvinner, har hele verden til gjengjeld latt seg inspirere av det grønne motehuset. Her kan du få tak i vakre plagg i naturtro toner som beige, grønn, grå og hvit, i kvalitetsmaterialer som skinn og bomull. Kolleksjonene består av alt fra kjoler, topper og jakker, til vesker skjerf og annet tilbehør. Deres stiluttrykk er feminint og selvsikkert, hvor de leker seg med innbydende mønstre og passformer.


Palestinaskjerfet er tilbake


Mest unikt av alt, er deres brede utvalg av klær og skjerf inspirert av det kjente Palestina-mønsteret. Mønsteret hadde tilbake på 80-tallet sin storhetstid, og var en viktig markør for identitet og solidaritet. Mønsteret som de siste tiårene har blitt noe bortglemt, får nytt liv midt i hjertet av Berlin. Skapt av ingen ringere enn sjefsdesigneren og grunnlegger av Lala Berlin selv, hentet Leyla Piedayesh inspirasjon til skjerfet fra den kjente skuespilleren Johnny Depp og hjemlandet sitt Iran.


Tar tilbehøret til et nytt nivå


Men det er ikke bare det ikoniske Lala Berlin-skjerfet, eller deres grønne sans for bæredyktig mote som gjør kolleksjonene deres så spesielle. Sjefsdesigneren vet å tenke utenfor boksen, og tar ikke til takke med svarte vesker og øreringer. Her kan du få tak i spesielle øresmykker i gull og sølv, med stener fra selveste Swarovski, som festes utenpå øret. Øredobbene kan sprite opp et hvert antrekk, og gjør smykkekolleksjonen din hakket mer interessant. I kombinasjon med deres tote-bagger, vesker og lommebøker i samme stil som skjerfene, og med vakre jordtoner, er det enkelt å skille seg ut i mengden.

Hos Lala Berlin vil du kunne finne vakre og fløyelsmyke klær, med interessante mønstre og unike detaljer. Deres sans for bærekraft og solidaritet sørger samtidig for å sette Lala Berlin på listen over nye favorittmerker, og vil sørge for at garderoben din får et stiluttrykk de færreste har. Gå sommeren i møte med en yndig bomullskjole i hvit med volanger, eller varm deg i vinterkulden med et gigantisk sjal med Palestina-mønster. Du finner alt du behøver her hos Miinto.

Fjern alle filter

Lala Berlin

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.