Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LÄST

LÂST er et skandinavisk inspirert merke som streber etter å kunne tilby kundene sine et moderne og komfortabelt produkt. Kolleksjonene deres består av unike og nåtidige sneakers. Her får du sko som er en perfekt blanding av mote og urban ro.

Alle skoene til LÂST produseres i Portugal av dyktige spesialister innenfor fottøy. Alle materialene deres er nøye utvalgt fra forhandlere i Europa, noe som sikrer et produkt av høy kvalitet og super komfort. Merket henvender seg til kvinner som ikke er redde for å skille seg ut fra mengden. Selskapet er inspirert av hva jenter og kvinner går kledd i til hverdags, og med et solid fotfeste i moteverden finner de inspirasjon på gaten, så vel som i kunsten.


Sneakers av de beste materialene


LÂST ble grunnlagt i 2017 og er et moderne sneakers-merke for kvinner i alle aldre. Det er et nytenkende, målrettet og sterkt selskap som setter sin stolthet i kvalitetsproduktene sine. Målet er å viske ut skillet mellom stil og komfort, uten å gå på kompromiss med noen av delene. Skoene lages av de aller beste materialene som finnes, og LÂST henter skinn fra de beste garveriene i Europa, såler fra Italia, mens det hele blir samlet i Portugal av kompetente, erfarne og dyktige håndverkere.


Den nye kolleksjonen AW19


Den nyeste kolleksjonen deres, AW19, er basert på et par nøkkeldesign med røtter i Skandinavisk designkultur. Det er simpelt, minimalistisk og rent, med små dryss av finurligheter og morsomme påfunn. De klassiske skoene SPRINT og TRANCE har begge blitt oppdatert når det gjelder materialer, og de kan nå fås i skinn med fòr av 100% bomull. Det er snakk om mote på full fart forover, som stadig holder seg minimalistisk.


FLASH, ROCKY og ALASKA


Med den nye kolleksjonen introduserer de også en sterkere og modigere såle. FLASH er en av de mange populære modellene, og sålen her er overdimensjonert. Dette er forresten et av kjennetegnene til det populære merket LÂST. I tillegg til å være et designelement, er de store sålene med til å gi brukerne en fantastisk komfort. Skoene ROCKY og ALASKA er begge solide skinnstøvler med en stødig gummisåle. ROCKY har et litt mer sporty uttrykk med en logo på siden, mens ALASKA er skoene for deg som er redd for å bli kald på bena. Støvelen har fôr av 100% bomull, noe som gjør at det skal mye kulde til før du begynner å fryse på tærne. Den har dessuten et høyt skaft og skinnbekledning.


SPACE og STOMP


Den populære skoen SPACE har også blitt oppdatert. Denne plattform-skoen har fått en liten ansiktsløftning, og har fått et friskere uttrykk og mer personlighet. Som noe helt nytt introduseres en ”high version” av SPACE – nemlig STOMP. Den har et uttrykk som er røffere, noe som understrekes av en sterk, svart yttersåle. For myke opp det maskuline og brutale uttrykket, lager de skoene i rosa og oliven. Det er som de sier det selv: Skandinavisk minimalisme, tilsatt finurligheter og morsomme påfunn.

Fjern alle filter

Läst

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.