Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

LES COYOTES DE PARIS

Kvinnen bak dette merket heter Marieke Meulendijks. Hun startet et designstudio i Amsterdam i 2015, og samme år lanserte hun den første kolleksjonen sin under navnet Les Coyotes de Paris. Dette spennende merket er karakterisert ved en unik stil som gir klassiske design et trendy piff. Noe av det aller viktigste i designene hennes er fantastiske snitt, noe som fører til at produkter som jeans, kjoler og skjørt sitter helt perfekt, og ikke hindrer barn i å bevege seg fritt.

Det er ikke så mange motemerker som henvender seg til unge jenter mellom 8-18 år. Men Les Coyotes de Paris er ett av dem, og imponerer med en unik stil som låner fra klassiske modeller og de nyeste trendene. Snitt er viktig uansett hvem man designer klær til. For dette nederlandske merket er snittet det aller viktigste, og betydningen kan ikke understrekes nok.


Funksjonelle, slitesterke og evig moderne


Når man formgir og produserer klær til barn, så er det er viktig at bevegelsene deres ikke blir hemmet. Hvis ikke barn har bevegelsesfrihet, så kan det hemme den motoriske og fysiske utviklingen til barnet, noe som ville være helt forferdelig å ha på samvittigheten. Barn skal føle seg frie, og ikke minst være frie. Med perfekte snitt i alle designene, er barna sikret klær med perfekt passform.

I tillegg kan både du og barna være sikre på at klærne blir laget av de aller beste materialene, noe som betyr at klærne både er komfortable, slitesterke og holdbare i lang tid fremover. Det er jeans, skjørt, bluser, kjoler og andre plagg som er designet for å bli brukt av barn så lenge som overhodet mulig. De tidløse designene fra Les Coyotes de Paris er alltid moderne, slik at klærne kan brukes igjen år etter år. Det moteriktige er nemlig viktig. For klærne er designet slik at de unge jentene kan føle seg flotte hver eneste dag, samtidig som de hjelper jentene med å bli bevisste om sine preferanser og smaker når det gjelder mote, og dermed få hjelp til å skape sin egen individuelle stil. Det er viktig å kunne vise hvem man er, og det er nettopp her mote kan være til stor hjelp.


Klær til alle anledninger


Alle klærne som designes av Les Coyotes de Paris er laget for å imøtekomme kravene fra unge jenter. Her får du for eksempel flotte jeans med perfekt passform, som igjen kan kombineres med en kul t-skjorte og hettegenser. Det finnes også skjørt og kjoler i forskjellige lengder som passer perfekt på skolen, og disse kan igjen styles med en lett og fargesterk bluse i sommerferien.

For vinteren er det bare å velge en av de flotte genserne. Det nederlandske merket lager også yttertøy av moderne og nyskapende materialer som holder kroppen varm selv på de aller kaldeste vinterdagene. Det finnes altså mange muligheter til å friske opp garderoben til den vesle damen i huset, og vi er helt sikre på at Les Coyotes de Paris vil inspirere både deg og den unge jenta til videre utforskning av moteverden.

Fjern alle filter

Les Coyotes de Paris

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.