Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

LEVI'S

Levi Strauss & Co. var det første jeansmerket på markedet, og ble grunnlagt i 1853. Merket står for nytenkning og ektehet, og har alltid produsert klær og sko i høy kvalitet. Ikke så merkelig, da de første kundene var gullgravere og andre hardtarbeidende individer som stilte store krav til slitestyrken på klær. Levi’s har også klart å følge med i utviklingen, og merket er i dag et av de verdens mest kjente og populære merkevarer. Samtidig er de tro mot sitt eget varemerke. Derfor er du alltid med på moten, og samtidig klassisk, når du tar på deg klær fra Levi’s.


En miljøvennlig måte å fremstille klær på


Levi Strauss jobber hardt for å være så miljøvennlig som mulig. Derfor fokuserer de blant annet på å spare på vannet når de produserer klærne. Vannet blir for eksempel gjenbrukt i produksjonen, og det utvikles konstant nye farger og vasketeknikker som krever mindre vannforbruk enn tradisjonelle prosesser.


Levi’s 501


Levi’s er uten tvil mest kjent for sine jeans/olabukser. Den aller mest kjente modellen er den ikoniske Levi’s 501. Denne buksa har en lang og rik historie, og har lenge vært modellbransjens yndlingsjeans. Det hele startet under den amerikanske gullfeberen i 1873. 501-modellen så dagens lys som følge av et samarbeid mellom Levi Strauss og en lokal kjøpmann på den amerikanske vestkysten, Jacob Davies. Han var en skredder fra Nevada som solgte seildukstelt, inntil han fikk ideen om å lage arbeidsbukser av dongeri, eller denim som det også heter. Buksene ble fort populære blant tømmerhuggere, bønder, cowboyer og industriarbeidere. I 1890 ble 501-modellen lansert, og fra 1950-tallet ble buksene også populære som fritidsplagg. Det var først ungdommene som tok buksene til seg, men etter hvert begynte også hollywoodstjernene å bruke dem. Buksene ble mer og mer populære, og i 1984 hjalp Bruce Springsteen enda mer på populariteten, da coveret på platen ”Born in the USA” prydes av rompa hans i et par Levi’s 501.


Mer enn bare dongeri


Selv om dongeri fortsatt er det bærende elementet i Levi’s sortiment, så er merket i dag mye bredere og et klassisk motemerke med nye kolleksjoner flere ganger i året. Uttrykket er fortsatt som oftest avslappet, hverdagslig og hverdagsorientert med et streif av noe klassisk amerikansk. Men Levi’s er ikke forbeholdt spesielle anledninger eller aktiviteter, og Levi’s har alltid noe som passer – uansett hva du skal.


Forskjellige stiler


Levi’s er selve definisjonen av tidløse design i dongeri, og her hos Miinto finner du selvfølgelig alle de populære jeans, cowboyjakkene og dongeriskjortene. Både til menn og kvinner, og selvfølgelig også barn. Sortimentet følger tendensene i moteverden, og inneholder derfor alt fra jeans med slim fit (slank passform) og modeller som har videre ben. Samtidig er det også flere andre klassiske stiler i dongeri på hyllene. Fra jakker og skjorter, til shorts og skjørt. Hvis du er en ekte dongeritilhenger, så er Levi’s midt i blinken for deg.

Fjern alle filter

Levi's

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.