Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LILLELAM

Hvis du har lyst til å gi barna dine kvalitetsklær i 100% ren Merinoull, så er Lillelam noe for deg. Dette norske merket kler på barna dine i flott design, i ren og naturlig ull.

Lillelam ble startet av to småbarnsmødre med et felles problem: Det var nesten umulig å finne klær i rent ull til barna som var funksjonelle, som ikke klødde og som hadde et flott design. Løsningen ble å lage deres egen kolleksjon, utviklet i nært samarbeid med norske designere og produsert i 100% merinoull.


Varme barneklær designet med kjærlighet og omtanke


Kolleksjonene er basert på få ord, nemlig: ”fritid” til barnehagebruk og penere klær til spesielle anledninger. Designet er enkelt og klassisk i formen, men har også broderier og mønstre fra tidligere og rikere håndverksepoker. Det er lagt stor vekt på funksjonelle løsninger og ”voksemuligheter”.


Anvendelige klær i ull til travle småbarnsforeldre.


Selv om designet fremstår som litt retro, så er det rene og naturlige ullmaterialet basert på den nyeste teknologiske utviklingen. Det gjør at klærne ikke klør, nupper eller krymper i vask. Ullen er ”super wash”-behandlet, noe som gjør at klærne kan vaskes i maskinen på ullprogram. Lillelam garanterer den beste kvaliteten av Merinoull. Det er denne ullen som gir klærne den fantastiske mykheten og unike slitestyrken.


Fremtiden


Målet med Lillelam er å skape et unikt norsk merke innenfor barneklær. For å oppnå dette, legges det vekt på høy produksjonskvalitet og godt design. Dessuten skal distribusjonssystemet være enkelt og kunne dekke hele Skandinavia.


Designet er viktig


For at Lillelam skal nå sine mål, så er det viktig at det fokuseres på design, og ikke kun kvalitet. De to tingene skal gjerne gå hånd i hånd, og er noe de til nå har lykkes godt med. Designet er et av de bærende elementene i alle kolleksjonene til Lillelam. For at merket skal bli unikt i Norge, så må designet være med til å løfte produktene opp til nye estetiske høyder. Det gjelder ikke kun rene og flotte linjer, men også fargene. Fargene er nemlig nøye utvalgt og utarbeidet i samarbeid med italienske garnleverandører. Lillelam har etterhvert hatt en del kolleksjoner, og det er tydelig å se at størstedelen av fargespekteret gjentas i kolleksjonene fra år til år. Dette er med til å gjøre merkevaren mer gjenkjennelig, og dermed lettere å skille ut fra mengden. Det er tross alt snakk om barneklær i ekstremt god kvalitet, så det ville være synd hvis man ikke kunne gjenkjenne merket. Det er også en annen fordel ved å la fargene gå igjen år etter år, nemlig at det også gir kundene muligheten til å gjenkjøpe eventuelle favoritter som alltid vil passe sammen. Lillelam er nå kjent for sitt enkle og klassiske uttrykk i designet, og med broderi og innslag av mønstre, forsterker de avstanden til masseprodusert industri. Dette er norsk kvalitet, og bør være noe barna får lov til å nyte godt av.

Fjern alle filter

Lillelam

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.