Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Lois

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LOIS

Jeans er elsket av mennesker over hele verden og går aldri av moten. Trendene og formene kan forandre seg litt, men man går aldri feil med et par freshe jeans – uansett. Men den perfekte jeansen kan være vanskelig å finne. Jeans finnes nemlig i så utrolig mange forskjellige fasonger, og vi har alle våre preferanser på hva vi ønsker at en jeans skal gjøre for oss. Vi har alltid en eller annen tanke om at vi ønsker oss en high waste jeans med stretch, eller ønsker en jeans-bukse med sleng, eller om den skal være mørk eller lys. Og selv om det finnes en uendelig jungel av dette populære plagget, kan det noen ganger føles som det er langt mellom den perfekte jeansen. Men med vårt store utvalg av jeans fra Lois trenger du ikke kikke lenger, siden merket er en av de største jeansprodusentene på markedet og produserer kvalitetsjeans i alle stiler, former og farger.

Lois Jeans er nemlig en av de helt store spesialistene på jeans, og produserer jeans til både kvinner og menn. De har lenge vært et anerkjent merke på markedet grunnet deres gode kvalitet. Alle kolleksjonene fra Lois er nøye utviklet, designet og produsert av merket selv, og det er nettopp derfor du kan finne jeans av den beste kvaliteten. Deres jeans kommer i mange ulike stiler, alt fra de klassiske jeansene til de nyeste trendene som er på markedet i dag – alt til en fornuftig pris. Med så mange år og kolleksjoner bak seg, så sier det seg selv at du kan finne jeans i utrolig mange forskjellige stiler. Alt fra de lekre slengbuksene fra 70-tallet, til behagelige jeans med høyt liv, god stretch og høy komfort.


Lois er jeansspesialister – og litt mer


Selv om de er mest kjente for sine jeans, så produserer faktisk ikke Lois kun jeans og bukser, men også andre typer plagg som T-skjorter, skjørt, klassiske dongerijakker, gensere, sko og mye annet. Designene er til både menn og kvinner – og alltid i høy kvalitet. Du kan derfor finne hele antrekk hos Lois, spesielt hvis du trenger noen originale, klassiske basisklær til garderoben din. Dersom du også ønsker å tilføre litt mer spenning til klesskapet, kan du også finne jeans i mange ulike farger – alt fra den helt originale blå eller svarte jeansen til knalloransje! Du kan altså leke med antrekkene dine hvor du kan kombinere noen tøffe, fargerike jeans med enkle T-skjorter og jakker.


Basisklær og klassiske stiler


Vi trenger basisplagg, og det er de som gjør en garderobe fullendt. Det er basisplaggene vi slenger på oss om morgenen når vi er for trøtte til å være kreative, og det er også ofte i basisplaggene våre vi føler oss mest komfortable og friske. For du kan aldri gå feil med basisplaggene dine siden de kan kombineres på alle mulige måter.

Det er også nettopp derfor Lois gir deg muligheten til å finne noen nye basisklær som du kan ha resten av livet – for hvem elsker vel ikke den klassiske «Jeans & T-skjorte»-stilen? Jeansen i seg selv kom allerede på slutten av 1800-tallet, og ble i utgangspunktet introdusert til verden som en god arbeidsbukse som kunne tåle det aller meste. Dette gjelder fremdeles for mange merkevarer på markedet, som Lois. Kvaliteten lever videre, men du får nå jeans- og denimklær som vil være en del av basisgarderoben din i mange år fremover, og som du kan bruke til den klassiske stilen som går til de aller fleste anledninger.


Allsidige bukser og jeans fra Lois til motebevisste kvinner


Når det kommer til allsidige bukser har Lois det aller beste utvalget. Lois gir deg alt fra jeans til stoffbukser i forskjellige fasonger og materialer. Se gjennom utvalget nedenfor for å finne din ideelle passform. Uansett om du er ute etter tettsittende bukser, bukser med høy midje eller rette bukser for å forlenge bena, vil du finne det her. Enhver kvinnegarderobe trenger et perfekt par med bukser, og Lois har noe for alle kroppstyper når det kommer til både størrelse og design.

For et stilfullt arbeidsantrekk kan du gå for en bukse fra Lois med høy midje, som vil gi et elegant utseende, men også holde deg komfortabel hele dagen. Gå for et par av Lois sine jeans med vide ben for et hverdagsantrekk eller til uformelle anledninger. For det aller beste festantrekket kan du gå for en svart, tettsittende jeans i kombinasjon med en klassisk bluse og et par høyhælte sko. Er du ute etter et klassisk og elegant utseende kan du kombinere en hvilken som helst bukse fra Lois med en lekker bluse. Bla gjennom Miintos samling av Lois-bukser for kvinner og finn den perfekte passformen for deg.


Trendy og komplett antrekk fra Lois


I utvalget til Miinto har vi samlet alle essensielle basisbukser fra Lois, slik at du ikke trenger å lete lenge når du er ute etter den perfekte buksa. For et komplett antrekk kan du bla gjennom Lois sine trendy overdeler og leke med forskjellige stiluttrykk. Alle buksene til Lois er laget av kvalitetsmaterialer, som gir dem en behagelig passform og et pent utseende.

I kolleksjonen til Lois finner du alt du trenger for et perfekt antrekk til både kontoret, skolen og et viktig møte. Vide jeans fra Lois er en riktig god investering når man har behov for en bukse som kan passe til alt fra formelle til uformelle anledninger. Sørg for å få deg dette essensielle elementet i garderoben for alltid å ha en stilsikker bukse som du kan dra fram på dager hvor du ikke vet hva du skal ha på deg. I kolleksjonen til Miinto finner du bukser i mange forskjellige farger, slik at du kan sprite opp ethvert antrekk med en fargerik bukse. For et iøynefallende antrekk kan du gå for en lys bukse i kombinasjon med en mønstret genser for et spennende uttrykk. Finn en overdel og bukse i samme farge fra Lois sin kolleksjon for et monokromt og moderne antrekk. Med bukser og overdeler fra Lois finnes det virkelig ingen grenser for hva du kan gjøre med stilen! I dag handler det kun om hvilke plagg du går for?


Et mål om bærekraft


Lois streber hele tiden etter å bli mer bærekraftige og inkludere flere bærekraftige materialer i kolleksjonene sine, og oppnå en helt bærekraftig produksjonsprosess. En rekke av Lois sine produkter bruker miljøvennlige materialer, slik som blant annet organisk bomull. I tillegg produserer de varene sine lokalt, som reduserer karbonavtrykket de etterlater seg. Trykk deg inn på de forskjellige varene fra Lois sin kolleksjon her på siden for å få spesifikasjoner om hvilke materialer som er brukt.


La deg inspirere av kolleksjonen til Lois


Drøm deg bort i Lois sin kolleksjon her på siden. Med et variert utvalg av overdeler og nederdeler vil du ha mange kreative muligheter. Kombiner en trendy hettegenser fra Lois med et par løse bukser for et avslappet og kult utseende, eller gå for en søt bluse hvis du vil ha et romantisk og feminint utseende. Kombiner et par Lois-bukser med en lekker blazer for en tidløs og klassisk stil.

Takket være de fine fargetonene som du finner i Lois sin kolleksjon, vil du enkelt kunne kle deg i spennende klær og leke med stilen. For det lille ekstra, kan du kombinere dine Lois-klær med lekkert tilbehør som du har hjemme i garderoben, eller piffe klærne opp med kule sko, joggesko eller høyhælte støvletter. Med bukser og klær fra Lois vil du alltid se fantastisk ut, og du vil aldri mer være i tvil om hva du skal ha på deg!


Klikk hjem nyheter fra Lois i dag


Vi i Miinto jobber med noen av de største og absolutt beste selvstendige butikkene rundt om i hele Norge. De ønsker å nå ut til så mange som mulig med deres fantastiske utvalg av klær og tilbehør. Deres produkter er nøye utvalgt, og sesong etter sesong tar de inn det aller mest trendy og kuleste av klær som finnes på markedet i Norge. Og mange av disse butikkene tilbyr et stort utvalg av jeans fra Lois. Sesong etter sesong tar de inn det nyeste Lois har å tilby av jeans, samtidig som de selvfølgelig fortsetter å føre disse klassikerne som vi alle elsker.

Og det er nettopp derfor vi i Miinto er så heldige at vi stolt kan presentere et stort og bredt utvalg av jeans fra Lois. Hos oss kan du alltid finne det nyeste innen jeans, og du kan finne modeller med sleng, basics eller med et høyt liv. Dette gir deg muligheten til å alltid kunne finne den helt perfekte jeansen, og dermed din helt egne “klassiker” - en jeans som passer nettopp din figur og preferanser. Når du først har én, vil du ha jeansen i skapet i lang tid. Dette kan du også kombinere med Lois sine overdeler som du også kan få her på Miinto, og der har du et antrekk som aldri slår feil og er en nødvendighet i klesskapet!

Bestill dine jeans på nett og få de levert hjem til deg på få dager. Vi tilbyr fri frakt på kjøp over 499,- og fri retur i 14 dager dersom kjøpet ikke skulle være det riktige. Bestill i dag – dine perfekte jeans er kun få tasteklikk unna.

Fjern alle filter

Lois

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.