Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Love Lolita (66)

Møt sommeren i en feminin og lett kjole eller matchende sett fra Love Lolita. Dette norske merket er helt nytt, og har laget en kolleksjon som passer perfekt for alle som drømmer om sol og sommer.

Selv om vi er på berget ikke er kjent for stabile og varme somre, så har vi heldigvis designere som vet hvordan man kler seg best mulig når sola endelig skinner. Love Lolita ble grunnlagt av tre entusiastiske kvinner i Oslo i 2019, og gir oss feminine klær som signaliserer drømmer og sommer.

Sommerlig romantikk

Alethe Marie Heltzen, Marte Madeine Mosand og Natalie Henriksen heter de tre kvinnene bak det flotte klesmerket, og de har alle det til felles at de brenner for flott design. De er inspirert av den luksuriøse og boheme stilen, og fremhever det feminine og romantiske. Prøv for eksempel en hvit og florlett kjole med romantiske blonder neste gang du skal på stranda eller på sommerfest. De lyse fargene som går igjen signaliserer lyse og glade tider, og det er vanskelig ikke å bli glad i klær fra dette merket.

Kombiner på mange måter

Det er lett å kombinere en kjole fra Love Lolita med andre plagg og elementer. Du kan kombinere flere design fra samme merke, eller matche dem med plagg og tilbehør fra andre designere. Det er nemlig det som er så fint med Love Lolita. Designene er uttrykksfulle, men samtidig tidløse, og gir deg dermed muligheten for å kombinere dem med mer eller mindre hva som helst. Med flere plagg fra det samme merke oppnår du et flott og chic matchende sett, men du kan også kombinere de elegante kjolene med både sandaler og støvler. Hvis du vil bryte det feminine og få et litt mer rått uttrykk, kan du ta på deg en flott skinnjakke eller dongerijakke sammen med en lys kjole.

Internasjonalt og nordisk uttrykk

Det er et eller annet med oss nordmenn og sommer. Vi verdsetter de varme månedene så utrolig mye. Kanskje er det fordi vi har så lite av det? Dermed setter vi ekstra pris på sommeren når den endelig kommer. Love Lolita designer klær til alle som drømmer og lengter etter lange og lyse sommerdager. De flotte kjolene med blonder, volanger og feminine snitt er nærmest et absolutt must om sommeren. Den nordiske inspirasjonen er tydelig, men har samtidig et internasjonalt preg. Her møtes skjærgården og parisisk romantikk. En lett kjole signaliserer også frihet og personlighet, og det norske merket henvender seg nettopp til kvinner som har lyst til å vise hvem de er.

Kvalitet og design

Når du kjøper en kjole eller et matchende sett fra Love Lolita, så kjøper du samtidig god kvalitet og design. Klærne fremhever de kvinnelige formene med materialer av høy kvalitet, og design med mange flotte detaljer. Det som blant annet kjennetegner merket er nemlig sans for detaljene, samtidig med at de ikke går på kompromiss med kvaliteten.MER INSPIRASJON:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

66 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.