Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Love Lolita

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

LOVE LOLITA

Møt sommeren i en feminin og lett kjole eller matchende sett fra Love Lolita. Dette norske merket er helt nytt, og har laget en kolleksjon som passer perfekt for alle som drømmer om sol og sommer. Selv om vi er på berget ikke er kjent for stabile og varme somre, så har vi heldigvis designere som vet hvordan man kler seg best mulig når sola endelig skinner. Love Lolita ble grunnlagt av tre entusiastiske kvinner i Oslo i 2019, og gir oss feminine klær som signaliserer drømmer og sommer.


Sommerlig romantikk


Alethe Marie Heltzen, Marte Madeine Mosand og Natalie Henriksen heter de tre kvinnene bak det flotte klesmerket, og de har alle det til felles at de brenner for flott design. De er inspirert av den luksuriøse og boheme stilen, og fremhever det feminine og romantiske. Prøv for eksempel en hvit og florlett kjole med romantiske blonder neste gang du skal på stranda eller på sommerfest. De lyse fargene som går igjen signaliserer lyse og glade tider, og det er vanskelig ikke å bli glad i klær fra dette merket.


Kombiner på mange måter


Det er lett å kombinere en kjole fra Love Lolita med andre plagg og elementer. Du kan kombinere flere design fra samme merke, eller matche dem med plagg og tilbehør fra andre designere. Det er nemlig det som er så fint med Love Lolita. Designene er uttrykksfulle, men samtidig tidløse, og gir deg dermed muligheten for å kombinere dem med mer eller mindre hva som helst. Med flere plagg fra det samme merke oppnår du et flott og chic matchende sett, men du kan også kombinere de elegante kjolene med både sandaler og støvler. Hvis du vil bryte det feminine og få et litt mer rått uttrykk, kan du ta på deg en flott skinnjakke eller dongerijakke sammen med en lys kjole.


Internasjonalt og nordisk uttrykk


Det er et eller annet med oss nordmenn og sommer. Vi verdsetter de varme månedene så utrolig mye. Kanskje er det fordi vi har så lite av det? Dermed setter vi ekstra pris på sommeren når den endelig kommer. Love Lolita designer klær til alle som drømmer og lengter etter lange og lyse sommerdager. De flotte kjolene med blonder, volanger og feminine snitt er nærmest et absolutt must om sommeren. Den nordiske inspirasjonen er tydelig, men har samtidig et internasjonalt preg. Her møtes skjærgården og parisisk romantikk. En lett kjole signaliserer også frihet og personlighet, og det norske merket henvender seg nettopp til kvinner som har lyst til å vise hvem de er.


Pene pastellfarger


De nydelige blusene, toppene og romantiske kjolene fra Love Lolita har en elegant fargepalett med vakre pastellfarger som virkelig fremhever det feminine. De myke rosa, blå, gule og bleke tonene gir plaggene en behagelig vibb og en drømmende stemning. Uansett om plaggene skal brukes på jobb eller på ferie, vil pastellklær få deg til å føle deg avslappet og gi et feminint uttrykk. Pastellfarger fungerer i tillegg godt til alle hudtoner og hårfarger, så du kan være sikker på at din naturlige skjønnhet blir fremhevet med plaggene fra Love Lolita.


Kvalitet og design


Når du kjøper en kjole eller et matchende sett fra Love Lolita, så kjøper du samtidig god kvalitet og design. Klærne fremhever de kvinnelige formene med materialer av høy kvalitet, og design med mange flotte detaljer. Det som blant annet kjennetegner merket er nemlig sans for detaljene, samtidig med at de ikke går på kompromiss med kvaliteten.


Plagg til alle anledninger


Love Lolita designer ting for enhver anledning, enten det er til lange skandinaviske sommerdager eller mørke vinternetter. Visjonen er å forbedre den indre skjønnheten til kvinner og intensivere femininitet. Den romantiske fargepaletten kan brukes hele året, og de nydelige kjolene fra Love Lolita kan for eksempel kombineres med en tykk strikkegenser, strømpebukser og støvletter for det ultimate høstantrekket. For vår- og sommerdager kan du la plaggene tale for seg selv, eller kombinere med denim-plagg for å skape spill i stilen med ulike tekstiler og teksturer.


Moderne mønster fra Love Lolita


Love Lolita har et stort utvalg av plagg med nydelige detaljer og mønster. Å gi antrekket mønster er en enkel måte å gjøre det mer moteriktig og spennende på. Med plagg fra Love Lolita vil du få en moderne og selvsikker stil, helt uten å måtte anstrenge deg. Kombiner en romantisk bluse med mønster og tekstil-detaljer fra Love Lolita til et basisantrekk for et energisk og livlig uttrykk.


Elegante maksikjoler


En maksikjole er en nødvendighet i enhver kvinnegarderobe. For hva er vel ikke mer smigrende enn en lang kjole som fremhever kurver og brer seg pent om kroppens former? Hos Love Lolita får du nydelige, lange kjoler som fungerer like godt til formelle- som til uformelle anledninger. Maksikjolene fra Love Lolita har nydelige detaljer og er laget av naturlige stoff som er både lette og pustende. Med en smakfull maksikjole fra Love Lolita vil du alltid ha en kjole klar til de anledningene hvor du ikke vet helt hva du skal ha på deg, eller til anledninger hvor du har bruk for å pynte deg litt ekstra.


Miintos samarbeid med Love Lolita


Love Lolita er en nøye utvalgt boutique-partner. Vi hos Miinto er opptatt av å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av motevarer, og derfor er vi nøye når vi velger ut samarbeidspartnere. Love Lolita er en boutique-partner som lever opp til alle våre standarder, og vi er stolte av å kunne tilby lekre produkter fra dette anerkjente skandinaviske motemerket. Våre moteelskende trofaste kunder bidrar også til at vi fra Miinto kan gi Love Lolita tilgang til et bredt kundemarked.


Kjøp Love Lolita hos Miinto på nettet


Hos Miinto får du et stort utvalg av plagg fra Love Lolita, og dermed kan du være helt sikker på at du vil finne noe du elsker. Når du handler plagg fra Love Lolita hos oss er du med i kampen mot overproduksjon, som er et hovedmål hos Miinto. Vi hjelper våre boutique-partnere med å selge unna allerede produserte varer. Når du handler Love Lolita hos Miinto på nett bidrar du derfor til å redusere overproduksjon innen moteindustrien.

Fjern alle filter

Love Lolita

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.