Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LUBIAM

Det italienske motehuset Lubiam er kjent for sine sofistikerte design og står for essensen av tidløs italiensk stil. Som eneste merket fra Italias Manson-familie, er Lubiam kjent for sin fem generasjoner lange dedikasjon til håndverk.

Historien om Lubiam


Hjemmet til Lubiam har alltid vært i den italienske byen Mantova, en by med en lang historie av mote og tekstilproduksjon. Luigi Bianchi Mantova, grunnleggeren av Lubiam, vokste opp i en verden fylt med tråd, stoff og nål. Hans lidenskap for mote og håndtverk ledet til opprettelsen av Lubiam i 1911. Siden da har merket vokst til å være en leder i herremote, men den urokkelige dedikasjonen til sin unike visjon og autentiske, tradisjonelle håndtverk er fortsatt hjertet av merket.

Gå på oppdagelse rundt Lubiam


Lubiam betraktes som et uttrykk for elegant minimalisme og funksjonalitet blandet med italiensk kreativitet. I hver kolleksjon finner du en god balanse mellom tradisjon og innovasjon, eleganse og praktisk nytte. Lubiam legger vekt på unike detaljer, kvalitetsmaterialer og tidløs eleganse. Det brede spekteret av elementer bidrar til en dynamisk tilnærming til mote, hvor prestisje og stil møter funksjon og komfort.

Kjennetegnet ved Lubiam


Lubiam-samlingene kjennetegnes av skarpe snitt, rene linjer og balanserte proporsjoner. Ved å velge Lubiam, velger du italiensk presisjon, stil og kvalitet. Kombinasjonen av utsøkte stoffer, håndlagde detaljer og nyskapende motestrikk gjør hvert plagg fra Lubiam unikt og uimotståelig.

Miintos samling av Lubiams mesterverk


Hos Miinto kan du finne et bredt utvalg av Lubiam-klær. Her er alt fra det enkle, men elegante, til det uvanlige og utsøkte. Lubiam kolleksjonen på Miinto omfatter en rekke essensielle stykker som passer til enhver anledning, hverdag så vel som fest. Til slutt, er Lubiam mer enn bare et merke, det representerer et livssyn - et livssyn som kjennetegnes av en upåklagelig sans for stil og eleganse, parret med genuin respekt for håndverk og detaljer. Det å eie et Lubiam-product er en bekreftelse på ens egen unike smak og et steg mot å utrykke egen personlighet gjennom mote.

Fjern alle filter

Lubiam

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.