Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LYLE & SCOTT

Lyle & Scott lager klær av aller høyeste kvalitet til herrer, og de har et stort utvalg av klassiske design med en moderne og avslappet twist. Det er eksklusivt og luksuriøst, og klærne har rene linjer, preget av de klassiske og stilsikre designene.

Når du kjøper klær fra Lyle & Scott så er du sikret god stil, både i dag og om fem år. Klærne appellerer til unge, kvalitetsbevisste menn, som ønsker en enkel, men motebevisst klesstil som aldri blir utdatert. I kolleksjonene finner du lekre strikkegensere med både klassiske snitt, v-hals og rund hals. Felles for dem alle er at de kan bæres til en rekke forskjellige anledninger.


Til enhver anledning


Tar du for eksempel på deg en av de flotte, klassiske skjortene, så blir du presentabel til det aller meste. Du finner også mange flotte poloer i forskjellige friske og dempede farger. I tillegg lager Lyse & Scott alt fra jakker, t-skjorter og shorts, til sneakers og slippers. Klærnes fine og eksklusive stil blandes med et avslappet uttrykk, noe som gjør at de kan brukes til både hverdag og fest.


Eksklusive klær med en historie


Det skotske klesmerket ble etablert av William Lyle og Walter Scott i Hawick i 1974. I begynnelsen produserte de flotte strikkegensere til folket, men dette har senere utviklet seg til vesentlig større kolleksjoner. Filosofien deres er at «godt arbeide fører til mer arbeide». Denne innstillingen har gjort at merket har fått bevist hva de kan, og i dag er Lyle & Scott et anerkjent og veletablert merke innenfor motebransjen. I 1954 slo de virkelig fast navnet sitt innenfor den internasjonale motebransjen, da de startet et samarbeid med Christian Dior om å produsere kvalitetsklær i kasjmirull. Dette prosjektet var vellykket og dermed ikke det siste samarbeidet Lyle & Scott har inngått med store og eksklusive motehus. Siden har de nemlig samarbeidet med flere kjente merker som Chanel, Yves Saint Lauren og Michael Kors om å lage lekre og eksklusive merkeklær.


Den gylne ørnen


I 50- og 60-åra var merket kjent og utbredt blant moderne unge. Det som spesielt ble lagt merke til var det gode håndverket og den høye kvaliteten. I løpet av den samme perioden begynte de å produsere golfklær, og det var i den forbindelse at den ikoniske logoen deres ble utviklet. Logoen er en kongeørn, eller Golden Eagle på engelsk. og det er nettopp derfor logoen er gullfarget. I tillegg til kongeørnens assosiasjoner til pålitelighet og kvalitet, refererer den også til golfuttrykket «Eagle». Dette er en betegnelse for at man får to under par, noe som alle golfspillere selvfølgelig higer etter. Etter at Lyle & Scott lanserte den første golfkolleksjonen sin, var denne nye forbindelsen til golfsporten med til at merket ble kraftig eksponert i golfkretsene. Flere kjente golfspillere begynte å bruke strikkegensere fra det skotske merket, noe som resulterte i en enda større popularitet.


Kongelig hoffleverandør


I 1975 ble Lyle & Scott tildelt «The Royal Warrant» av Hertugen av Edinburgh. Dette er et hedersbevis og en tillatelse til å bruke den britiske kongekronen, i tillegg til at man er kongelig hoffleverandør. Disse tillatelsene kan kun utstedes av den engelske dronningen Queen Elizabeth ll, Prinsen av Wales og Hertugen av Edinburgh. Hedersbevisene tildeles bedrifter som leverer spesielt gode varer og ytelser, og er bare enda et bevis på Lyle & Scotts uovertrufne kvalitet.

Fjern alle filter

Lyle & Scott

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.