FINAL SALE - SPAR OPPTIL 70% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SPAR OPPTIL 70%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Maanesten

Smykkedesigneren Lotte Venø Callesen er kvinnen bak Maanesten, og har designet trendsettende smykker i 10 år. Med Maanesten har hun skapt en stil som former seg etter tidens ånd, og som har et uttrykk som kan bæres med letthet.

Kvinner og smykker

Kvinner og smykker har alltid passet godt sammen. Det fantastiske tilbehøret har nemlig en helt spesiell evne til å få det vakreste, spesielle og helt unike fram i enhver kvinne. Slik er det også med de populære kolleksjonene fra Maanesten. Maanesten skaper smykker som komplementerer den individuelle jenta eller kvinnen, og gir henne et sofistikert uttrykk som er i tråd med tidens trender. Maanestens smykker har et unikt uttrykk med sans for hver eneste lille detalj. Det unike kommer også til uttrykk gjennom det fine forarbeidet og evnen til å kunne balansere tendensene i motebildet på en yndefull måte.

Maanestens smykker

Maanesten lager 2 årlige kolleksjoner – men de fleste smykkene deres varer selvsagt i sesong etter sesong, og blir bare flottere med tiden. Maanesten designer alle smykkene i Danmark, mens forarbeidelsen foregår i den indiske byen Jaipur. Her har Maanesten egne gull- og sølvsmeder. Det er den kombinasjonen av design og håndverk som gjør det mulig for Maanesten å tilby høy kvalitet til en veldig rimelig pris.

Farger og materialer

Smykker fra Maanesten er laget av sterling sølv 925. Smykkene overholder de danske kravene om utledning av nikkel, kadmium, bly og kvikksølv. Maanesten er registrert forhandler og importør av smykkedeler i edelt metall. I henhold til dansk lovgivning blir hun derfor kontrollert av edelmetallkontrollen som sikrer at varene er ekte. Maanesten designer og lager mange forskjellige typer smykker med forskjellige materialer. Maanesten Copenhagens smykker fås i to forskjellige varianter. Den ene er med sterling sølv 925 med en naturlig ikke-behandlet overflate. Den andre er forgylt sterling sølv 925. Disse smykkene er forgylt med 18 karat gull. I tillegg bruker Maanesten en del halvedelstener i mange av sine design.

Stilfulle smykker av høy kvalitet

Maanesten har skapt en lang rekke forskjellige banebrytende og uimotståelige kolleksjoner, som likevel aldri har gått på bekostningen av hverken kvaliteten eller utformingen. Det har blant annet resultert i at Maanesten er spesielt kjent for å være trendsettende innenfor smykker av dansk design. Dette er din garanti for å få tilbehør som alltid er i forkant med det aller siste innenfor smykkemote.

Maanestens formål

Formålet med det anerkjente smykkemerket er blant annet å gjøre livet mye flottere og hverdagen litt morsommere. Dette skjer for eksempel ved at Maanesten alltid skaper smykker som følger trendene i tiden, og som samtidig understreker den enkelte kvinnes personlige stil. Med sin sans for detaljer, talent for forarbeidning og evnen til å balansere mellom forskjellige moderne uttrykk og tendenser, så kan du helt klart forvente noe ekstra fra bedriften.

Finn dine favorittsmykker

Det kan være vanskelig å velge det helt riktige smykket. Dette spesielt når det er så mye flott å velge mellom som det er hos Maanesten. Gjør deg selv likevel en tjeneste, og ta en nærmere titt på de ikoniske øreringene, halskjedene, ringene og armbåndene fra dette anerkjente danske merket. Det er i hvert fall ingen tvil om at du finner noe som passer helt perfekt til deg her på siden.MER TILBEHØR TIL DAME:

Armbånd

Klokker

Ringer

Smykker

Solbriller

Filter

8 resultater

  • 1
  • 1