Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

maanesten banner

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MAANESTEN

Maanesten er et dansk smykke- og tilbehørmerke som ble grunnlagt i 2010. Designeren bak merket er Lotte Callesen, som i samarbeid med Henrik Callesen utarbeidet en lekker kolleksjon med base i København. Siden 2010 har merket bredt seg utover hele Danmark og Skandinavia, og representerer fest og glede. Produktene er inspirert av universelle former og historier som strekker seg over generasjoner og kulturer. Maanestens produkter har fokus på skulpturelle former, myke kurver og flytende linjer som gir uttrykk for en uanstrengt eleganse som passer perfekt til vågale, motebevisste og nysgjerrige kvinner.

Smykker og tilbehør er avgjørende for å skape helhet i stilen og for å gi det lille skinnende ekstra. Med smykker fra Maanesten kan du bringe et helt antrekk sammen og komplementere både farge og stil med fine gull- eller sølvbelagte detaljer. Elsker du å pynte deg med lekre armbånd, halskjeder, ringer, øredobber eller annet tilbehør, slik som hårspenner eller strikker, med spennende former, er dette det ultimate smykkemerket for deg. Nydelig håndkraft og unike utforminger med iøynefallende detaljer vil uten tvil få deg til å skinne. Bla gjennom Miintos store utvalg av smykker og lekkert tilbehør fra Maanesten sin kolleksjon og handle glamorøse produkter som vil gi stilen din eleganse, spill og lekne detaljer.


Maanestens skinnende visjon


Maanesten er smykkemerket som tror på at smykker er et uttrykk for selvet. Smykker i alle sine vakre fasonger, med sine yndige detaljer og stener, påført på kroppen kan bety akkurat hva du selv vil og være med på å fremheve din helt egne stil og identitet. Maanesten er opptatt av at man skal feire seg selv og løfte selvtilliten med fokus på å bygge glede og selvsikkerhet gjennom pent tilbehør.

Helt siden 2010 har Maanesten gitt kvinner og menn tilgang til fine, eksklusive smykker og tilbehør i en gunstig prisklasse. Naturskjønt tilbehør som kan få ethvert antrekk til å se bra ut. Du kan kle opp et ellers hverdagslig antrekk eller pynte ekstra på et formelt utseende for et ekstravagant utseende. Smykker og tilbehør er garderobens krydder og et lekent, feminint og pent tillegg til alle antrekk og anledninger.


Glitrende produkter fra Maanesten


Smykker og tilbehør kan komplettere antrekket på en elegant og feminin måte. Skal du til et mer formelt arrangement kan du velge et mer vågalt og pompøst tilbehør fra Maanesten, slik som en modig og overdådig gullring med en lekker sten i, eller et par store signaturøredobber. Er anledningen mer uformell kan du gå for minimalistiske smykker eller fremheve hverdagsantrekket med en lekker, fargerik hårklype. Ønsker du å leke med stilene kan du selv eksperimentere med forskjellig tilbehør og skape et uttrykk som du selv er komfortabel med.


Unikt design og håndverk


Hver del av maanestens utvalg er inspirert av elegante, moderne skulpturelle design og mønstre. Kolleksjonen fremhever nydelige, fargerike stener og den subtile gnisten av perler og skinnende detaljer. Hvert design er nøye utarbeidet slik at du får det perfekte produktet med perfekt lengde, størrelse, materiale, komfort og passform. Ingen detaljer vil gå ubemerket hen når du kler deg i tilbehør fra maanestens idylliske kolleksjon.

Kolleksjonens produkter utarbeides av materialer av høyeste kvalitet slik at du kan være sikker på at kolleksjonens yndige produkter lever opp til dine forventninger.


Fokus på kvalitetsfulle materialer


Maanesten er opptatt av å utarbeide smykker av god kvalitet og med fokus på bruk av gode materialer. Smykkekolleksjonen er laget av 925 sterling sølv med et gull- eller sølvbelegg. Takket være Maanestens bruk av kvalitetsmaterialer vil du få produkter som varer i årevis, sesong etter sesong.

Sterling sølv er et slitesterkt materiale som er motstandsdyktig mot misfarging. I tillegg til at det gir en lett vekt til smykkene, er smykker av dette materialet et ideelt valg for produkter som skal brukes daglig eller ofte. Derfor kan du med god samvittighet investere i noen pene og glamorøse smykker fra Maanesten, som du kan pynte deg med hvor ofte du vil.


Detaljrike øredobber i gull- og sølvtoner


Maanesten gir deg alt fra klassiske, elegante øredobber i minimalistisk design, til lange og mer fremtredende øredobber med enestående detaljer. Når du legger til et par yndige øredobber til antrekket kan du virkelig fremheve både antrekket, ansiktet eller hudtonen.

Et par lekre øredobber gjør deg umiddelbart mer merkbar og uttrykksfull. Samtidig som det legger til et snev av femininitet og lekenhet til utseendet. Velg blant kolleksjonens øredobber med klassiske fasonger med et skinnende preg, eller gå for en naturform med et mer rustikt utseende. Velg blant tykke eller tynne materialer – alt etter hvilket uttrykk du ønsker å gå for.


Maanestens moderne halskjeder


Hos Maanesten finner du et hav av halskjeder som vil komplementere enhver bluse, kjole eller genser. Deres ikoniske halskjeder imøtekommer den elegante smykketrenden som har florert over hele motebildet den siste sesongen. Legg et halskjede til et enkelt antrekk og la det tale for seg selv, eller gå for lag-på-lag-trenden med en kombinasjon av forskjellige halskjeder for et signaturutseende.

Se gjennom kolleksjonen av halskjeder og finn din ønskede halskjedekombinasjon. Uansett om du vil ha et gull- eller sølvbelagt halskjede med stener, farger eller perler, så har Maanesten det rette for deg. Finn din favorittmodell og bestem deg for om du ønsker et enkelt, tynt halskjede eller om du vil gå for et mer modig halskjede med en mer markert og synlig tykkelse.


Vakkert hårtilbehør fra Maanesten


Maanesten har kastet seg på trenden med hårtilbehør som virkelig har gjort et comeback den siste tiden. 90-tallestrenden med hårspenner og scrunshies har blitt en populær metode for å style håret, og hos Maanesten finner du heldigvis et bredt utvalg av hårtilbehør i nydelige materialer, pastellfarger og mønstre. Det helt unike med hårtilbehøret til Maanesten er at det er håndlaget av dyktige og detaljfokuserte designere, som gjør produktene helt unike og eksklusive.

Hårtilbehør er smakfullt tilbehør fordi det virkelig kan knytte et antrekk sammen – samtidig kan tilbehøret gi håret ditt detaljer og stil som gir det lille ekstra til hele antrekket. Bla deg gjennom utvalget og finn noen nye produkter til din hårgarderobe.


Stabling – mix og match


Stabling av smykker er en trend som har sett en økning i popularitet den siste tiden. Med lekre og detaljrike ringer og armbånd fra Maanesten kan du mikse og matche forskjellige smykker for å få elegante stabler på armene, omkring halsen eller på fingrene. Et par fullt utsmykkede fingre med flere forskjellige design vil gi en moderne signaturstil.

Med de nydelige smykkene i denne kolleksjonen kan du finne din egen moteidentitet og uttrykke din helt egne stil gjennom smykkene dine. Finn dine personlige smykkefavoritter for å få et personlig design, eller lek med de endeløse kombinasjonene som du kan finne i utvalget.


Delikat armutsmykning


Oppdag en samling av elegante, men likevel moderne armbånd fra Maanesten. Et fellestrekk for armbåndene er deres elegante og feminine design med tynne lenker og små enkle detaljer.

Armbånd er et enkelt smykke å ta på seg som umiddelbart hever ditt stiluttrykk med en liten innsats. Iøynefallende utsmykning på armene kan skille et antrekk ut i mengden og gi et glamorøst utsende med fokus på lekre detaljer.


Kjøp de moteriktige gullkornene til Maanesten hos Miinto


Handle fine smykkekreasjoner, og annet appetittlig tilbehør med tidløst utseende og et unikt håndverk som alltid vil være verdsatt i motegarderoben. Len deg tilbake i godstolen og gå på oppdagelsesreise hos Miinto mens du lar deg inspirere til ditt neste signaturtilbehør som du vil kunne bruke til utallige anledninger.

Se gjennom våre mange hundre produkter fra dette Skandinaviske merket, og unn deg noen lekre godbiter som er håndlaget med miljøet i tankene. Når du i tillegg handler produkter gjennom plattformen til Miinto på nettet, bidrar du ikke bare til å støtte fysiske butikker i en digital alder, men du foretar også en miljøbevisst handel.


Boutique-partner med Maanesten


Det er ikke til å legge skjul på at Maanesten er merket for den som er opptatt av kvalitet, lekkert design og iøynefallende detaljer. Derfor ønsker vi hos Miinto å gi våre kunder tilgang til deres eksklusive design ved å selge produkter fra Maanesten gjennom vår online plattform. Til gjengjeld gir vi Maanesten tilgang til et bredt kundeutvalg med kunder over hele Skandinavia som vi vet har en eksepsjonell lidenskap for mote. Maanestens visjon om å gi kunder mulighet til å uttrykke seg selv gjennom delikat tilbehør, samsvarer med Miintos ønske om å tilby kunder unike produkter som vil være med på å fremheve deres individuelle stil.


Et gjensidig samarbeid


Miinto arbeider sammen med sine partnere mot vekst og utvikling. Ved å handle produkter fra Maanesten hos Miinto vil vi kunne bidra til å understøtte motemerkets vekst og anerkjennelse. Samtidig vil det gi oss mulighet til å fortsette å tilby våre kunder et ekstraordinært utvalg fra både Maanesten og andre kjente merkevarer.

Fjern alle filter

Maanesten

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.