Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

MADS NØRGAARD

Mads Nørgaard henter massevis av inspirasjon fra fortiden når de skaper sine tidløse plagg og elementer. Når du kikker på kolleksjonene deres, så kan du være tilbøyelig til å kalle det retro – og det ville være helt riktig. Mads Nørgaard tar tak i fortiden og gir de klassiske plaggene en moderne twist.

De fleste som interesser seg litt for mote har helt sikkert hørt om Mads Nørgaard, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er nemlig stilrent og stilsikkert, og derfor kan du alltid være helt sikker på at du ser bra ut når du går rundt i klær fra Mads Nørgaard. Mads Nørgaard er også kjent for de karakteristiske stripene sine, som har en stilfull innflytelse på ethvert antrekk. Det er nettopp disse små, ekstra detaljene som kjennetegner kolleksjonene deres, og som piffer det hele opp. Man behøver ingen spesiell anledning for å ta på seg klærne fra dette merket. Som Mads Nørgaard selv sier det, så skal man ha muligheten til å ha på seg klærne til enhver anledning, og det er uansett om du skal på jobben eller på fest.


Fra København til verden


Merket Mads Nørgaard så dagens lys for første gang i 1986 i København. Årsaken til at han følte at han ble nødt til å åpne sin egen designbutikk, var rett og slett at han ikke synes det var noen kolleksjoner som hadde det Mads Nørgaard ville ha. Da blir man jo som kjent nødt til å gjøre det selv, og heldigvis ble det en suksess med én gang. I 1996 kom den første kolleksjonen med barneklær på markedet. Med barneklær fra Mads Nørgaard får barna i alderen 2-14 år stilfullt og funksjonelt design. I dag er merkevaren sterkere enn noensinne og det er det flere årsaker til, men det er nok først og fremst kvaliteten og designet som har gjort Mads Nørgaard til en suksess i moteverden. Vi nordmenn kan faktisk skryte av å være blant de aller første som så kvaliteten i det Nørgaard gjorde, for i 2007 åpnet den aller første utenlandske butikken i Oslo. Deretter tok ikke lang tid før resten av verden så det samme som oss, og spesielt i Europa, Asia og USA har folk vist interesse for godt håndverk og flott design.


En stilsikker vinner


Man kan ofte være i et dilemma når man kikker litt nærmere på hva garderobeskapet har å tilby av klær som passer til flere forskjellige anledninger. Noen ganger trenger man rett og slett en sikker vinner som man bare vet fungerer. Det behøver faktisk ikke å være så vanskelig å finne en slik sikker vinner, i hvert fall hvis du ser nærmere på kolleksjonene til Mads Nørgaard. Her har du gode muligheter for å finne frem til nettopp et slikt produkt, som utvilsomt kan karakteriseres som en sublim, stilfull og sikker vinner.

Fjern alle filter

Mads Nørgaard

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.