Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAGDA BUTRYM

Magda Butrym er et moderne, luksuriøst klesmerke som er kjent for sin signaturstil som kombinerer elegante silhuetter med edgy detaljer. Merkets estetikk er definert av fantastiske detaljer, eksklusivt håndverk og en dose femininitet, noe som gjør det til et favorittmerke blant motebevisste kvinner over hele verden.

Historien bak Magda Butrym


Magda Butrym begynte sin karriere som styremedlem hos andre suksessfulle merker før hun bestemte seg for å skape sitt eget merke. Hun satte seg som mål å lage klær som reflekterer en følelse av tidløs luksus, blandet med en moderne sans for stil. Merket fokuserer sterk på kvalitet, med hvert enkelt plagg nøye designed og produsert for å glede eierne i mange år.

Utforsk Magda Butrym


Magda Butrym er et perfekt alternativ for enhver kvinne som setter pris på kvalitet og, ikke minst, originalitet. Det er kjent for sine høykvalitets materialer, unike silhuetter og sofistikerte detaljer, som alle sammen legger vekt på femininitet og luksuriøshet.

Kjennetegn ved Magda Butrym


Magda Butrym er mer enn bare et motemerke. Det er et symbol på luksus, eleganse og stil. Deres eksklusive kolleksjoner er preget av sofistikerte silhuetter, luksuriøse stoffer og unike detaljer som alle formår å kombinere femininitet med en dose moderne edge. Det er disse detaljene, sammen med en unektelig høy kvalitet, som gjør merket til et fremtredende merke i moteindustrien.

Magda Butrym og tilbehør


I tillegg til deres utsøkte kleslinje, tilbyr Magda Butrym også en rekke sofistikerte tilbehør. Disse elementene gir perfekt finish til ethvert Magda Butrym-antrekk, og er like unike og luksuriøse som merkets klær.

Kjøpe Magda Butrym på Miinto


Magda Butrym-klær og tilbehør er tilgjengelig på Miinto. Her kan du finne et bredt utvalg av deres moderne, luksuriøse plagg og tilbehør – alt fra chinohose til elegante silkebluser – med bare noen få klikk. Magda Butrym er mye mer enn et motebrand. Dets unike estetikk og forpliktelse til kvalitet har gjort det til et ettertraktet merke blant moteinteresserte kvinner over hele verden. Deres signaturstil er preget av elegante silhuetter, sofistikerte detaljer og en ubestridelig femininitet, noe som gjør merke ideelt for den moderne, motebevisste kvinne. Enten du søker etter det perfekte plagget for en spesiell anledning, eller noe å bruke på kontoret, har Magda Butrym noe for deg. Sjekk ut deres utmerkede utvalg på Miinto i dag.

Fjern alle filter

Magda Butrym

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.