Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAISON MARGIELA

Her hos Miinto finner du et stort utvalg av fantastiske design fra det anerkjente franske motehuset Maison Margiela. La deg inspirere av det franske motehuset, som skaper avantgarde og dekonstruert mote for moteinteresserte menn og kvinner med sans for detaljer og høy kvalitet. Merket er et av de mest veletablerte motemerkene på markedet i dag, og vi er stolte av å kunne presentere et stort og variert utvalg her på siden.

Maison Margiela-merket har blitt kjent for å kombinere det diskrete kule med en toneangivende vri. Den unike tilnærmingen til å skape dekonstruert mote har fått merket og designene til å skille seg ut i mengden som en av dagens mest fremtredende avantgardemerkevare. Det er ikke bare et merke for den motebevisste, men også den modige og selvsikre.

En av The Antwerp Six

Det franske motehuset ble etablert i Paris i 1988 av belgieren Martin Margiela. Den belgiske designeren ble uteksaminert fra Antwerp Fashion Academy i 1979 og ble tidlig i karrieren ansett som en del av The Antwerp Six, en gruppe viktige og anerkjente belgiske motedesignere som kom frem på omtrent samme tidspunkt. I 1984 flyttet Martin Margiela til Paris, hvor han jobbet som designer for Jean Paul Gaultier. I 1988 debuterte den unge designeren med sin første egne kolleksjon for kvinner, og 10 år senere kom Martin Margiela med sin første herrekolleksjon, som ble kjent som «line 10».

Fra Martin Margiela til John Galliano

I 2009 forlot Martin Margiela stillingen som Creative Director for motehuset. Derfor har merkenavnet blitt endret fra Maison Martin Margiela til Maison Margiela. Den anerkjente motedesigneren John Galliano overtok stillingen, og har siden videreført Maison Margielas DNA. John Galliano er blant annet kjent for å ha jobbet som Creative Director i både Givenchy og Dior, og i januar 2015 presenterte han sin debutkolleksjon for merkevaren, noe han fikk ekstremt positive anmeldelser for.


Signaturmote


Maison Margiela er som sagt for de modige. Her får du nemlig ikke bare moteriktige design for kvinner og menn, men nyskapende og banebrytende design. Kjør avantgardestilen med flott tilbehør og sko fra den franske Maison Margiela. Dette merket er helt unikt og er ikke noe du bare tilfeldigvis kommer over i hvilken som helst butikk. Her kan du velge klær, sko og tilbehør i aller høyeste kvalitet og samtidig skille deg ut i mengden når du handler Maison Margiela hos Miinto. I vårt brede og varierte utvalg finner du blant annet høye og lave sko, frakker og jakker, hansker og smykker, og mye mer. Det hele er nyeste mote med en unik vri – perfekt mote til de moteinteresserte som ikke er redde for å si hva de mener med stilen sin.


Maison Margiela hos Miinto


Vi er stolte av å kunne presentere Maison Margiela for et større publikum, og vi er sikre på at det blir mange flere som får øynene opp for dette unike merket. Miinto er et motekollektiv, og vi samarbeider med mer enn 400 uavhengige butikker over hele landet. Det er nettopp dette som gjør det mulig for oss å presentere det varierte utvalget du finner her på siden. Husk at du får fri frakt ved kjøp på over 499 kroner.

Fjern alle filter

Maison Margiela

Side 1 Av 17

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.