Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Mammut

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MAMMUT

I 1862 grunnla Kaspar Tannar en taufabrikk i Dintikon som er selve grunnlaget for Mammut. I dag er Mammut kjent som en innovativ bedrift som utvikler, produserer og selger alpin-, outdoor- og snøsportsprodukter. I tillegg til hovedkvarteret i Seon i Sveits for det jobber 200 mennesker, har det sveitsiske firmaet kontorer og datterselskaper rundt omkring på hele kloden.

Det er 150 år siden Mammut begynte som taufabrikk i sveits. I dag er det i en av de største produsentene innenfor skisports- og klatringsutstyr, det er neppe en klatrer eller alpinist som ikke kjenner logoen med den svarte mammuten. Siden den gangen det sveitsiske merkevaret en taufabrikk, har den utviklet seg til en internasjonal liksom er som fortsatt har hovedkvarteret i Seon. Tidene har forandret seg, bedriften er fortsatt en av de største produsent av klatretau. Sveitserne profitterer selvfølgelig på deres mange årsverk faring i utvikling og produksjon av klatretau, noe som garanterer for høye sikkerhetsstandarder for half-, twin-, statisk- og heltau.


Fra tau til klatresko og trekkingsko


Mammut er som sagt eksperter når det kommer til klatring, og det er få merker som kan matche kvaliteten og holdbarheten på de trekkingsko og klatresko dette sveitsiske merket produserer. 50 % av omsetningen deres på over 200 millioner sveitserfranc kom gjennom klatresko, trekkingsko og friluftsklær som skibukser og skihjelmer.


Bæredyktighet er viktig


I tillegg til strenge kvalitetskrav, er Mammut Mamut også en forkjemper for miljøbeskyttelse og anstendige arbeidsforhold. De krever blant annet en «Code of Conduct» leverandørene sine, som er en garanti for at de også imøtekommer arbeidsvilkårene. Dessuten produserer de ikke i de såkalte høyrisikolandene som Myanmar, Bangladesh og Nord-Korea. I Kina og Vietnam hvor produksjonen hovedsakelig er plassert, er det fortsatt to fastansatte fra Mammut som overvåker arbeidsvilkårene og utviklings- og produksjonsprosessen. Mammut er også sterkt engasjert i miljøspørsmål. Dette innebærer miljømessige beskyttelsesforanstaltninger på produksjonsnivået, bruk av økologiskprodusert fair trade-bomull, bruk av resirkulerte materialer og streng kontroll av opprinnelsen av alle forarbeidede dun.

Hvis du velger et par klatresko eller friluftsklær fra Mammut, så kan du med andre ord være sikker på at produksjonen av produktene har foregått på lovlig vis, og at det ikke er noen som har blitt utnyttet underveis – verken mennesker eller natur.


Engasjement


I tillegg til sin enorme rekkevidde, får Mammut og så oppmerksomhet på grunn av deres spektakulære marketing kampanjer. Dette omfatter fantastiske bilder (European Outdoor Film Tour E.O.F.T) som de har vært på turné med i de tysktalende landene, og som har fylt store haller og kinoer. Og selvfølgelig Mammut Peak-prosjektet til selskapets 150. jubileum. Her fikk 150 lag av amatører og profesjonelle muligheten til å bestige et fjell de selv hadde bestemt seg for. Det var et mesterverk innenfor logistikk. Noe som produserte en overflod av spektakulære bilder og videoer som ble vist på selskapets egen hjemmeside.

Fjern alle filter

Mammut

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.