Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MARC CAIN

Det internasjonale motemerket Marc Cain ble grunnlagt av nåværende administrerende direktør Helmut Schlotterer. Han grunnla det i 1973. Den verdensbaserte businessen blir styrt fra Bodelshausen, i Tyskland. I 2009 og 2010 ble det investert 36 millioner euro i en ny produksjon- og administrasjonsbygning med toppmoderne møbler og maskiner. I dag har Marc Cain 800 ansatte i Tyskland, og solgte for hele 210 millioner Euro i 2011. De har 146 Marc Cain butikker, 258 samarbeidende fysiske butikker i 59 land og mer enn 1470 butikker rundt om i verden. For Helmus Schlotter har et av målene vært å bli et merke som oser av lidenskap for mote. Marc Cain er derfor et motemerke som er opptatt av å kombinere kreativitet og innovasjon med eleganse og en følelse av eksklusivitet. Derfor vil du kunne finne stilsikre og sofistikerte plagg i alle slags mønstre, farger og fasonger. Se gjennom Miintos store kolleksjon av Marc Cain og finn alt fra topper, bluser, skjørt, kjoler og bukser, til skjerf og jakker.


Eksklusivitet med Marc Cain


Eksklusive varer og produkter av høy kvalitet er det du finner blant produktene til Marc Cain. Et av de viktigste kjennetegnene ved kolleksjonene er deres moderne, klassiske og fargerike plagg med et hav av forskjellige detaljer og mønstre. Bakgrunnen for kolleksjonens pulserende plagg kommer av Marc Cains intense fokus på velvære hos kvinner, og at man skal føle seg vel her og nå. I denne kolleksjonen kan du være sikker på at du vil føle deg selvsikker, modig og nysgjerrig. Plaggene er designet for at du som kvinne skal føle deg vel og at du kan få utrykke deg gjennom det du tar på. Derfor vil kolleksjonen fra Marc Cain passe den motebevisste kvinne med sans for eksklusivitet og med øye for et kreativt utrykk.


Moderne kvalitetsplagg for alle


Marc Cain er opptatt av stil og av å følge nåtidens motetrender. Derfor kan alle kvinner være tidløse og moteriktige når de ikler seg plagg fra kolleksjonen. Plaggene passer for kvinnen som elsker å utrykke seg. Ikke bare vil klærne skape et helt eget utrykk, men du vil også bli ikledd en selvsikker, feminin og naturlig holdning. Kolleksjonen fra Marc Cain passer virkelig til alle og enhver. Her er det lett å finne allsidige plagg, og alle kan finne noe til sin helt unike smak.

Investerer du i plagg fra Marc Cain, kan du være sikker på at du vil ha et helt særegent plagg som passer utmerket inn i nåtidens trender. Sørg for at du alltid har noe å ha på deg, uansett hva eller hvor du skal. Velg blant annet blant våre mange mønstrede og enkle bluser, kjoler eller skjørt, hvis du ønsker å gå for en fargerik og selvsikker stil – eller kombiner våre utallige design og skap et antrekk som du vil føle deg vel i – uansett hvilken stil nettopp du har!


Suksess fra topp til tå


Ikke bare har dette merket med lidenskap for mote blitt anerkjent i hele verden, men det er også ledende innenfor moteklær og har skapt suksess som ingen andre. Dette takket være Marc Cains helt eksepsjonelle look, ekspertise og fokus på kvalitet som gjør at du alltid vil være kledd i suksess fra topp til tå. Marc Cain er et ledende og moderne motemerke som er skapt i tverrsnittet mellom ulike materialer og passformer, men allikevel med fokus på det feminine, enkle og naturlige. Dette gjør markedet av kvinner som velger Marc Cain til verdensledende. Et plagg fra Marc Cain kan også kombineres med andre plagg i din garderobe, hvis du ønsker å heve ditt antrekk med et snev av eksklusivitet og eleganse. Bli en av våre trofaste, motebevisste følgere du også – så lover vi at du ikke vil angre. Se vår kolleksjon og drøm deg bort i våre eksklusive og lekre stiler.

Fjern alle filter

Marc Cain

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.