Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Marc Jacobs

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MARC JACOBS

Mark Jacobs er et av de mest kjente kreative merkevarene på den internasjonale motescenen, og kolleksjonene deres imponerer og overrasker gang på gang. Merkevaren er skapt av mannen bak samme navn, som med sitt store talent har revolusjonert moten og vist frem en mengde merkevarer, som man bare må ha, på catwalks verden rundt. I Marc Jacobs kolleksjoner finner du alt fra parfymer til ikoniske vesker og sko. Ambisjonsnivået er høyt, og derfor kan du også være trygg på at du får moteriktige og unike design i fantastisk kvalitet, som helt sikkert blir en fast del av garderoben din i mange år fremover


Med øye for detaljer


Marc Jacobs er en stjernedesigner som, i tillegg til å stå i spissen for sitt eget merke, også er kreativ direktør for et av Europas største motehus, Louis Vuitton. Han kan gjøre om hverdagsplagg og tilbehør til luksuriøse plagg, gjenstander og trender på grunn av sin kreativitet og skarpe øye for detaljer, og det er bare et spørsmål om tid før Marc Jacobs igjen kommer med noe som alle vil ha kloa i. Spesielt Marc Jacobs vesker og punger har oppnådd stor popularitet på verdensplan. De passer inn i de fleste garderober på grunn av deres flotte og funksjonelle utforming. Marc Jacobs går sine egne veier, og produktene deres oser av dristige fargevalg, unike detaljer og kule trykk. Hver kolleksjon har et annerledes uttrykk, og han er ikke redd for å blande stilarter og genre for å skape et personlig preg.


La Marc Jacobs sette sitt preg på utseendet ditt


Fra den dagen merket så dagens lys, har det hatt en både eksperimenterende og lekende motetilnærming, og Marc Jacobs er ikke redd for å søke nye inspirasjonskilder eller utvikle videre på funksjonalitet og estetikk. Derfor kan du med få kreasjoner fra Marc Jacobs tilføre utseendet ditt litt mer særpreg og eleganse, slik at du garantert ikke går ubemerket rundt i gatebildet. Deres sko, klær og vesker har snitt, flotte detaljer og fargesammensetninger som man ikke har sett før. Dermed er det snakk om unike eiendeler som kan pryde enhver garderobe med respekt for design. Det er ikke nødvendig å kle seg i Marc Jacobs fra topp til tå. For med kun noen få elementer kan du gi utseendet ditt et nytt og enestående uttrykk. Kombiner for eksempel en av de fargerike håndveskene med et par enkle jeans og en hvit T-skjorte, og vips, så har du «stylet opp» et hverdagsantrekk. I tillegg til håndveskene deres, kan du også finne stilige og flotte sko, sandaler, joggesko og støvler som også tilfører eleganse og attityde til stilen din.


Den ikoniske lommeboken


Den kom, den så, den seiret! Marc Jacobs kreerte for noe år siden en ikonisk lommebok med et navneskilt på forsiden. Etter kort tid ble lommeboken folkeeie hos mange unge kvinner. På tross av dens ellers enkle og til tider minimalistiske uttrykk, vant den altså hjertene hos veldig mange. Suksessen skyldes ikke bare at et av vår tids største motehus sto bak, men også på grunn av lommebokens smarte størrelse, enkle utforming i lette farger – for ikke å glemme den fornuftige prisen som alle kunne være med på. Marc Jacobs traff blink med kreasjonen som fortsatt selges på verdensplan. Designet viste hvor allsidig motehuset er. De kan skape både unike og ville trender til deg som elsker særpreg og attityde, men også mer jordnære og minimalistiske kreasjoner.


Skinn som en stjerne med produkter fra Marc Jacobs


Med over 30 års erfaring innenfor moteverdenen har Marc Jacobs hatt enorm innflytelse på moteindustrien. Hans produkter er designet med et helt unikt øye for stil og detaljer, med kjerneverdien om at alle skal føle at de er stjernen i sin egen film. Denne holdningen gjenspeiles tydelig i Marc Jacobs sine kleskolleksjoner, smykker og tilbehør, og man finner en rekke forskjellige stiler, alt fra elegant og feminint til gatestil. Dette gjør Marc Jacobs til den fremste designeren når det kommer til å leke med utseende og prøve ut forskjellige utseender. Fremhev din egen selvsikkerhet med Marc Jacobs sine lekre vesker, sko og tilbehør som vi ikke kan annet enn å elske.


Iøynefallende og luksuriøse vesker


Akkurat som deres ikoniske lommebøker har veskene til Marc Jacobs blitt et kjærkomment tilbehør hos mange kvinner. Med sine førsteklasses materialer, lekne detaljer og vakre utsmykninger vil antrekket momentant bli løftet til neste stilnivå, og uansett hvilken Marc Jacobs-veske du velger, vil du bli forelsket!

Marc Jacobs er motemerket som omfavner det unike og oppfordrer alle stilsikre kvinner til å fremheve sin egen personlige stil med stolthet. I utvalget av Marc Jacobs vesker vil du finne en pågående samling av variasjon, alt fra det hverdagslige til det ekstraordinære. Elementer fra fortiden og fremtiden møtes i et helt spesielt design som gjør kolleksjonen fra Marc Jacobs innovativ og nytenkende, som gir motebevisste kvinner et stilsikkert, kreativt og iøynefallende element til antrekket. Marc Jacobs er merket kvinner går til når de ønsker å være trendy. Miks og match vesker fra kolleksjonen med Marc Jacobs sine lekre smykker for en ekstravagant og eksklusiv stil, et enkelt motetiltak som passer perfekt i en travel hverdag.


Kvalitetsfullt og appetittlig tilbehør


Hvert element i Marc Jacobs sin tilbehørsserie er laget av materialer av høy kvalitet og har et unektelig stilig design. Enten du leter etter en veske i ekte skinn eller et gullbelagt armbånd med ikoniske Marc Jacobs-detaljer, vil du finne dette i kolleksjonen her hos Miinto. Tilbehøret er designet ikke bare for å komplementere antrekkene dine, men også for å løfte dem opp og hjelpe deg til både å føle deg vel og se best mulig ut i hverdagen. Tilbehøret til Marc Jacobs er i tillegg funksjonelt og fortryllende stilig, slik som for eksempel Marc Jacobs-veskene med mange rom, lommer og glitrende detaljer. De er perfekte for å gjøre livet ditt litt enklere og mye mer fasjonabelt.

Hvis du er klar til å ta utseendet ditt til neste nivå, så snu deg mot Miintos ikoniske utvalg av sko, vesker og tilbehør fra Marc Jacobs, og nyt muligheten med å finne dine nye designerplagg eller tilbehør i ro og mak hjemme.


Gjør en bærekraftig handel hos Miinto


I likhet med Miinto, som jobber hardt for en bærekraftig moteindustri, er også Marc Jacobs et motemerke som er opptatt av bærekraft. Marc Jacobs har høye standarder for bærekraft og produktene hans overholder alle miljø- og produktsikkerhetsforskrifter rundt om i verden.

Leverandørene hans overholder verdensomspennende lover, regler og forskrifter for å sikre at produktene deres er trygge og miljøvennlige. Du kan derfor handle hos Miinto med god samvittighet, og sikre deg noen både moteriktige og miljøvennlige skatter.

Fjern alle filter

Marc Jacobs

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.