Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MARCELO BURLON

Marcelo Burlon er ikke bare et mote merke, det er en destinasjonsopplevelse for moderne enkeltpersoner som bryter grenser og utfordrer normer. Dette merket er et knutepunkt for musikk, video, fotografi og mer, og speiler en multikulturell verden av kunst og design.

Hvordan Marcelo Burlon ble til


Marcelo Burlon grunnla merket sitt samt bygget sitt eget unike univers styrt av kreativitet og ekspressivitet. Det som begynte som en DJ-karriere og Club Kid-kultur, utviklet seg til en visjonær tilnærming til mote. Marcelo Burlon samlet innflytelser fra forskjellige kulturer, inspirerte til forbindelse og skjønnhet gjennom forskjellene våre, som blir virkeliggjort gjennom det dynamiske og multifasettede linjen som merket tilbyr.

Utforsk Marcelo Burlon universet


Marcelo Burlon tilbyr en fusjon av gatekultur og high-end mote i en rekke klær og tilbehør. Merket kjenner ingen barrierer, hver eneste samling beveger seg uanstrengt mellom genusene og fungerer for den moderne mannen og kvinnen. Marcelo Burlons utvalg angriper vårt konvensjonsbegrep, og beveger oss mot en verden av inkludering og sjelsgjenkjennelse.

Dykk i Marcelo Burlons estetikk


Marcelo Burlon bruker kontrasterende blokker av farge, djerve bilder og moderne grafikk å skape funksjonelle og motebevisste stykker. Fra minimalistiske tees til og med visuell grafikk og dristige mønstre, er Marcelo Burlon ikke redd for å gå utenfor boksen.

Gå på shopping, Marcelo Burlon venter på Miinto


Ta på deg din egen følelse av individualitet og la Marcelo Burlon forandre måten du ser på mote. Utvalget av Marcelo Burlon klær og tilbehør kan finnes på Miinto, hvor vi samler de siste stykkene for å tilby det beste fra denne unike designeren. Så om du er en moden moteentusiast, eller en eventyrer som elsker å surre seg rundt i det usette, så er Marcelo Burlon din gå til merkevare. Enten du leter etter en enkel t-skjorte for å friske opp samlingen din, eller søker en dristig uttalelse for å virkelig få frem personligheten din, så har Marcelo Burlon noe for deg. Med en visjonær tilnærming til mote sammen med et engasjement for det usette og spennende, er Marcelo Burlon en pioner i den moderne moteverdenen. Behold en følelse av frihet og identitet i hvert plagg du bærer.

Fjern alle filter

Marcelo Burlon

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.