Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Markberg

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MARKBERG

Man kan si at Markberg er som tittelen på en ekte kjærlighetshistorie, for det hele handler nemlig om kjærlighet og et brennende ønske om å utgjøre en forskjell i motebildet og moteverden generelt. Hvis du så velger å kjøpe en veske eller annet tilbehør fra dette merket, så kan du derfor være sikker på at du får noe som er unikt.

Navnet på merket representerer de to grunnleggerne Mette Astrup og Rune Klemmensen. Initialene deres er MA og RK, og danner til sammen altså MARK, som er de fire første bokstavene i Markberg. De to grunnleggerne, som både er partnere profesjonelt og privat, klarer å videreføre dette partnerskapet til å gå opp i en høyere enhet, og skape produkter med sans og øye for alt av detaljer.


Materialer


Vesker og rumpetasker fra Markberg kjennetegnes ved et klassisk design med en moderne og tidløs vri. Materialene er av særdeles god kvalitet, og har lang levetid. Kolleksjonen deres er stor og bred, og du kan blant annet finne skuldervesker, håndvesker, belter, lommebøker, rumpetasker, kortholdere og mye mer. Noe av det aller siste som merket har tilføyet til kolleksjonen sin, er laptopvesken. Hvis du gjerne vil se skikkelig elegant ut på skolen eller jobben, så er dette vesken for deg.


Kvalitet og fine detaljer


Markberg produserer og utformer eksklusive vesker i materialer av aller høyeste kvalitet. de eksklusive materialene veskene er laget av, er lær og skinn. Det betyr også at veskene ikke bare er flotte når du kjøper dem, men at de faktisk bare blir flottere med tiden i både struktur og farge. Det er ingenting som patineres like flott som lær og skinn. Vesker som er laget av disse materialene blir en sikker vinner år etter år.

På grunn av den gode kvaliteten, så kan du også være sikker på at vesken faktisk holder sesong etter sesong, og at du ikke behøver å betale i dyre dommer for hele tiden å være med på moten. Veskene er dessuten prydet og pyntet med fine detaljer som frynser, slangeskinn og rå glidelåser som er med på å gi en god kontrast til det feminine utseendet. Markberg lager også overdådige vesker i forskjellige modeller og størrelser. Disse veskene passer til absolutt alle anledninger, og til hvilken som helst stilbevisst kvinne. Det enkle og tidløse designet gjør at vesker fra Markberg kan brukes sesong etter sesong – både til hverdag og fest.


Dansk design på sitt beste


Markberg er kjent for flott dansk design og ekstraordinært kvalitetshåndverk. Veskenes utforming er tidløs, og hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt med fokus på bruk og funksjon. De jobber ut fra premissen om at du kan bli forelsket i et design, men det er selve funksjonaliteten som avgjør om du vil elske tasken resten av livet. Et klassisk og tidløst design stiller krav til farger, og derfor er de fleste veskene laget i nøytrale farger som svart, grå og sandfarget – en helhetlig kombinasjon som gjør at de lett passer inn i enhver kvinnes garderobe.

Fjern alle filter

Markberg

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.