Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MARNI

Selv om Marni ble stiftet helt tilbake til 1994, er det spesielt de siste årene folk virkelig har lagt merke til det italienske motehuset. For i dag er det ingen tvil om at Marni har levert noen helt unike design som nordmennene virkelig har blitt forelsket i. Det som blant annet kjennetegner Marni i dag, er unikt veskedesign og sandaler som simpelthen oser kvalitet og sans for fantastiske fargekombinasjoner. Italia har gjennom mange år vært sentrum for fantastisk design, men i dag er det Marni som har blitt synonymt med moderne, italiensk design av høy kvalitet.

Marni designer sko, tilbehør og ready-to-wear kolleksjoner for menn, kvinner og barn. Her finner du blant annet t-skjorter, bukser og jakker med enkle og klassiske snitt kombinert med fine detaljer. Marni har etablert seg som et av de største og viktigste motehusene i Italia, og står i dag for eleganse og en tidløs stil.


Ikoniske vesker fra Marni


Marni ble grunnlagt av Consuelo Castiglioni i 1994, og den nå verdenskjente designeren etablerte et stilsikkert og sterkt merke for hele familien. Kolleksjonene har alltid vært preget av stilsikre design som gjorde hverdagen enklere for de motebevisste, samtidig som man fikk en ekstra følelse av kvalitet og luksus. Marni er i dag også kjent for å eksperimentere med forskjellige fargekombinasjoner, noe som kommer til uttrykk med den klassiske vesken som kommer i de vakreste fargekombinasjonene, og som er med til å gjøre veskene ikoniske. Det tok seks år før Marni åpnet flere butikker i Europa, og i samme periode ble merket et av de første motehusene som lanserte en nettbutikk. Dette ga Marni muligheten til å sette i gang en rekke forskjellige samarbeid, og i 2016 kunne motehuset presentere Francesco Risso som kreativ leder. I 2018 tok han plass på BoF 500-listen som en av motebransjens mest innflytelsesrike mennesker i nyere tid.


Stilsikker eleganse


Hvis vi skal beskrive Marni med ett ord, er eleganse sannsynligvis det mest beskrivende og dekkende. Her får du enkle design som er produsert i materialer og farger som gjør dem til noe helt spesielt, og hvor man virkelig har tenkt på de små detaljene. Det er derfor ikke så merkelig at du finner den klassiske vesken fra Marni i et mangfold av forskjellige fargekombinasjoner, og hvor du kan oppleve en helt ny veske hver gang.

Marni har også hatt stor suksess med skinnsandaler som også er preget av merkets sans for ulike fargekombinasjoner. Du kan for eksempel velge en helt svart modell eller være litt mer vågal med rosa, hvit eller en helt tredje farge. Ta på deg sandalene sammen med en t-skjorte fra Marni, sleng veska rundt skulderen og merk hvor komfortabel og eksklusiv du føler deg!


Kjøp Marni online hos Miinto


Vi har samlet et stort utvalg av forskjellige produkter fra Marni på denne siden for å gjøre det så lett som mulig for deg. Her kan du nemlig velge mellom et vell av fantastiske design, i tillegg til at du kan finne noe til resten av familien også. Så ta en nærmere titt på det flotte utvalget av design fra Marni, og la deg bli forført!

Fjern alle filter

Marni

Side 1 Av 15

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.