Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MASAI

Det lite som kan måle seg med dansk design. Selv om Danmark kanskje er et lite land på kartet, er det ganske utrolig hvor mye flott design våre danske naboer klarer å lage i alt fra både mote til interiør. Masai Clothing Company er i stor grad et av de merkene som Danmark virkelig har lykkes med, og fra sin base i København leverer de danskdesignede dameklær til hele verden. Her på siden har vi i Miinto samlet sammen hele vårt store utvalg av dameklær fra dette fantastiske merket. Du finner alt fra jakker og bukser til bluser og kjoler – både med lekkert og eksklusivt print, og de mer stilrene og elegante designene. For Masai har nemlig alt dette, og de har fra begynnelsen latt seg inspirere av kenyanske mønstre og uttrykk og kombinert det med den skandinaviske stilrenheten og snittene i motebildet. Resultatet er noen klassiske, men samtidig tøffe plagg som passer til enhver anledning.


Historien bak Masais suksess


Suksesshistorien om Masai startet i København allerede i 1992, da det danske søskenparet Nina og Hans Rye bestemte seg for å starte et klesmerke. De hadde fått sin inspirasjon fra de nomadiske folkene i Øst-Afrika, og nærmere bestemt var det faktisk en helt spesiell fotoserie som inspirerte dem. Det var en fotoserie med bilder av Masai-folket i Kenya, og dette skulle altså bli utgangspunktet til den stilen som hele tiden ligger i bunn av Masais stil i alle deres kolleksjoner.

I starten ble det laget veldig kroppsnære plagg som i stor grad hadde tatt utgangspunkt i den afrikanske stilen, mønstrene og fargene. Men etterhvert som årene har gått har Masai utviklet seg, noe man tydelig kan se i utviklingen av uttrykket og stilen i plaggene deres. De har fortsatt de sjarmerende, afrikanske undertonene i plaggene – men i dag er denne stilen i større grad kombinert med et skandinavisk snitt og design.


Masai – en verdenskjent merkevare


Etter sin grunneleggelse på 90-tallet, har det danske merket bare vokst og vokst. De har fortsatt sin base i København, men har i dag ekspandert voldsomt og oppnådd stor suksess utenfor Danmark sine grenser. Masai selges i dag i mange land over hele verden, og du kan finne dameklær fra Masai i stormagasiner og butikker i over 25 land.

Det som har gjort Masai så kjent internasjonalt, er deres helt unike fargekombinasjoner, spennende detaljer og utrolig lekre snitt. Merkets kolleksjoner henter fortsatt en del inspirasjon fra nomadenes tradisjoner, design og kjoler, noe som hele tiden har vært en del av merkets sjel. Men i tillegg har de valgt å kombinere dette med den unike tilbakeholdenheten og enkeltheten som kjennetegner skandinavisk design. Masai har i dag utrolig mye fint i sine kolleksjoner, og her hos Miinto kan du blant annet finne kjoler, topper, bluser, bukser, skjørt og cardigans.


Masai – Mønster og minimalisme


Leter du etter en enkel og stilig måte å gjøre et godt inntrykk med antrekket ditt under din neste eksotiske ferie, sommerfest eller bare til hverdags? Da finner du det perfekte utvalget av mønstrede plagg og tilbehør fra Masai her på siden. Dette danske merket har nemlig en rekke plagg med mønster-design som vil få deg til å skille deg ut i mengden. Hos Masai finner du alle slags mønstre – alt fra leopardstrykk, boheminspirerte motiver og delikate blomstermønstre. Med et plagg med et dristig trykk vil du garantert etterlate deg et varig inntrykk.

I tillegg til mønstrede plagg, finner du i kolleksjonen også en rekke plagg med minimalistiske design. Masai har et bredt utvalg av allsidige og tidløse kvalitetsprodukter. Med et minimalistisk design vil du få plagg som er varige, og som kan kombineres til en rekke stiler og kleskombinasjoner. I kolleksjonen finner du derfor klær, jakker og tilbehør i grunnleggende farger, slik som hvit, svart, grå, marineblå og brun, og en rekke design, størrelser og passformer.


Alt innen kvalitetsoverdeler til kvinner


Oppdag den nyeste kolleksjonen av trendy dameskjorter og topper fra Masai! Hvis du leter etter elegante bluser, skjorter eller topper for kvinner, som er av god kvalitet og ikke koster skjorta, så har Masai akkurat det du er ute etter. I deres kolleksjon finner du et bredt utvalg av søte og rimelige topper, gensere, skjorter og jakker. Dette merkets spesialitet er å tilby trendy stiler som passer til enhver smak og kroppsform.

Med en overdel fra dette danske merket kan du slippe kreativiteten løs og skape en rekke unike antrekk ved å mikse og matche med noe fra din eksisterende garderobe, eller med bukser og tilbehør fra Masai sin egne kolleksjon.

Uansett om du trenger å friske opp garderoben med noen nye, varme og koselige gensere til kjølige dager, eller om du trenger en kortermet topp til fest eller varme sommerdager, vil du finne det her i Miintos utvalg av Masai-produkter. Deres mange overdelsstiler inkluderer blant annet overdeler med puffermer, mønster, utsmykninger, volanger eller iøynefallende farger. Utforsk vårt håndplukkede utvalg av toppstiler fra Masai – som vi absolutt elsker!


Nederdeler til hverdag og fest


Er du på jakt etter elegante underdeler til kvinner som passer til alle slags anledninger? Da vil Masais rike utvalg av bukser, shorts og skjørt ikke skuffe! Du finner alt fra trendy jeans til lekre skjørt og alt derimellom. Kolleksjonens skjørt er perfekte for sommeren eller når du trenger et festantrekk. For et uformelt utseende kan du gå for et miniskjørt eller et par av deres behagelige, vide bukser i sort. Hvis du vil pynte deg litt ekstra med et snev av eleganse? Da kan du prøve et langt skjørt med mønster. Mulighetene er nesten uendelige!

Se gjennom underdelskolleksjonen til Masai og begynn å drøm deg bort i lekre kleskombinasjoner. Finn den perfekte underdelen og kombiner den med en nydelig bluse eller topp fra kolleksjonen, og sett den sammen med tilbehør og sko som du elsker. Masai gir deg elegante underdeler som vil få deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv.


Bli inspirert hos Miinto


Vi i Miinto har samlet det beste Norge har å by på ved å samle utvalget til et stort antall butikker på ett sted. På den måten har vi muligheten til å kunne tilby et av Norges største og mest varierte utvalg av eksklusive og fantastiske merkevarer.

På denne siden kan du la deg bli inspirert av Masai sin unike stil, hvor de har klart å blande det stilrene skandinaviske designet med fargerike og spennende uttrykk fra den afrikanske kulturen. Bla deg gjennom vårt utvalg, la deg bli inspirert og klikk deg hjem ditt nye favorittplagg fra denne siden. Når du bestiller klær hos Miinto vil du motta dine nye klær i løpet av bare noen få hverdager.

Fjern alle filter

Masai

Side 1 Av 2