Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAUD

Den typiske Maud-kvinnen er eventyrlysten, nysgjerrig og har lyst til å legge verden for sine føtter. Hvis dette høres ut som deg, så bør du ta en nærmere titt på dette nye, norske og spennende klesmerket.

Designeren bak merket Maud, er Sophie Noel Vanay. Hun er en driftig kvinne som selv hevder hun er nysgjerrig og elsker utfordringer – og det finnes ikke mange utfordringer som er større enn å være designer for et nytt klesmerke. Sophie Noel Vanay har alltid vært et skapende vesen, helt siden hun var et lite barn. Faktisk designet hun egne Barbie-klær til dukkene sine. Hun startet med andre ord veldig tidlig, og nå har hun endelig fått lov til å realisere designerdrømmen sin.


Sterke kvinner og ...Barbie


Maud henter inspirasjonen sin fra sterke og ikoniske kvinner. Her er det ikke snakk om å skape plagg man kan gjemme seg bak, tvert imot. Her ligger fokuset på å skape klær som skiller seg ut og som fremhever den sterke kvinnen du er. Designerens sanser er alltid i full beredskap, slik at inspirasjonen lettere kan trenge inn og manifestere seg. Vanay finner inspirasjon i det meste, plukker opp ting, siler det unødvendige ut og legger til sist nye elementer til. Det er ikke slik at inspirasjonen nødvendigvis skal finnes i klær. Det handler mer om å finne den røde tråden, slik at man kan bygge en kolleksjon fra bunnen. På den måten henger det hele bedre sammen, noe som tydelige kommer til uttrykk i Mauds kolleksjon.


Dronning Maud


Som navnet tilsier, så spiller Dronning Maud en viss rolle hos dette merket. Lanseringen av merket Maud foregikk med en storslått visning i 2017 i Kulturkirken Jakob. For denne kolleksjonen hadde Vanay latt seg inspirere av Dronning Maud. Hun var et internasjonalt anerkjent stil-ikon, og var ikke redd for å utfordre datidens skjønnhetsidealer. Selv om hun var en offentlig person med forpliktelser til både familie og land, gikk hun sine egne veier. Hun var en sporty og sterk kvinne, og Vanay ønsket å videreformidle den unike stilen hennes. Derfor var Mauds første kolleksjon sterkt preget av tunge materialer, rike stoffer og kontraster, inspirert av datidens mote hvor Østen møtte Vesten, og hvor det aristokratiske møtte det bohemske. Dette var dog i 2017, og det har kommet og gått flere sesonger siden den gangen. Hver sesong presenterer Maud oss for en spennende reise. For hver sesong tar merket for seg et nytt stil-ikon, noe som betyr at Maud alltid er i forandring. Kolleksjonene forteller en historie om tid og sted, og er en blanding av nostalgi og modernitet, flotte kvaliteter og plagg som passer til enhver anledning.

Fjern alle filter

Maud

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.