Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MAUI JIM

Er du på utkikk etter noen nye, friske solbriller? Så har du kommet på riktig sted. Her på siden finner du Miintos utvalg av solbriller fra det hawaiiske solbrillemerket Maui Jim, som er en av de største solbrilleprodusentene i verden. Utforsk de forskjellige modellene nedenunder. Sannsynligvis vil du finne dine nye solbrillefavoritter som både ser bra ut og som beskytter godt.


Maui Jim – Solbriller fra Hawaii


Maui Jim ble etablert som et lite solbrillemerke i 1980 og fikk sin spede start på Ka'anapali-stranden in Lahaina, Maui. Det er Walter Hester som er mannen bak det suksessfulle merket. Maui Jim identifiserte raskt en mangel i solbrille-markedet og satte seg som mål å skape solbriller som beskyttet mot farlige UV-stråler uten at det skulle gå på bekostning av øyas vakre farger og omgivelser. Dette resulterte i solbrilleglass som fikk navnet PolarizedPlus2. En oppfinnelse som ble revolusjonerende på markedet. PolarizedPlus2 anvender opp til ni lag av beskyttelse for å ta bort 99,9 % av reflekser og 100 % av skadelige UV-stråler. Med andre ord, så investerer du i den beste kvaliteten om du anskaffer deg et par Maui Jim-solbriller. I dag finnes det over 125 solbrillemodeller å velge mellom, og her hos Miinto finner du et nøye selektert utvalg av de forskjellige modellene. Solbrillene designes fortsatt i Lahaina, Maui.


Kledelig og variert solbrilledesign


Det at solbrillene er laget for ikke å redusere hvordan du oppfatter omgivelsenes farger og nyanser, gjør at du ikke opplever at sanseinntrykkene blir redusert eller fattigere, selv om du beskytter øynene. Solbrillene er faktisk laget for å forsterke hvordan du sanser omgivelsene dine, noe som gjør et par Maui Jim-solbriller til en drøm å bruke. Solbrille-modellene som du finne her på siden består av flere forskjellige stiler. Liker du solbriller med en solid ramme, så finnes det flere forskjellige modeller å velge mellom, både de som er rundere i glasset og de som har en mer rektangulær form. Du vil også finne de mer klassiske aviatorformede solbrillene og det som kan kategoriseres som “raske briller”. Disse vil sitte godt på ansiktet hvis du har en aktiv livsstil. De fleste solbrillene er unisex og du får de med alt fra sort og brunt til farget glass.


Kunden er vår største prioritet


Er det en ting vi er opptatt av her i Miinto, så er det at våre kunder er fornøyd med både servicen og de kjøpene de har gjort. Derfor ønsker vi å gjøre vårt ytterste for å sørge for at dette skjer. Når du handler her på Miinto, kan du derfor alltid returnere varer innenfor 14 dager og få pengene tilbake, hvis du skulle angre på kjøpet ditt. Handler du for over 499 kr, får du også gratis frakt.

Fjern alle filter

Maui Jim

Side 1 Av 5