EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Maze

Maze (0)

Maze Interiør er svensk interiørdesign på sitt aller beste, og er kjent for å bruke resirkulerte materialer og lokale produsenter for å fremstille funksjonelle og stilige oppbevaringsløsninger på en holdbar og ansvarlig måte. Det er med andre ord snakk om miljøvennlig interiør, og det svenske selskapet har funnet opp et dekkende begrep for hele produksjonen. De kaller det «Slow Production».

Maze Interiør lager produkter i et utpreget skandinavisk design, og i kolleksjonene finner du blant annet stilige og funksjonelle småmøbler, knagger, reoler, hyller og mye annet funksjonelt interiør. Det er med andre ord ingen tvil om at dette svenske interiørfirmaet er eksperter på oppbevaring, noe de klarer å kombinere med en sans for estetikk og detaljer.

Stilig og funksjonelle design

Hele eventyret om Maze Interiør startet med jakten på det perfekte nattbordet. For et nattbord er ikke bare et nattbord, i hvert fall ikke i dette svenske selskapets øyne. Og etter en ivrig men forgjeves søken etter perfeksjon, tok selskapets daværende direktør saken i egne hender. Det skulle vise seg å være en utmerket idé, og snart viste løsningen seg i form av F-shelf. Direktøren hadde tatt utgangspunkt i sin egen lille leilighet, og dette møbler ble designet slik at det passet perfekt og inn i det begrensede arealet. Dette ga blod på tann, og det gikk ikke lang tid før han hadde oppfylt flere av hans egne behov for stilige, funksjonelle og holdbare møbler til det moderne hjem.

Lokalt svensk interiørdesign

De aller fleste produktene fra Maze Interiør er laget av metall, og veldig ofte av resirkulerte materialer. Det svenske selskapet er veldig miljøbevisste, og hensynet til naturen og miljøet fyller mye i produksjonen og driften av selskapet. Det er en form for forretningsmodell, og denne strategien kaller de «Slow production». Begrepet er inspirert av den globale Slow Food-bevegelsen, og det svenske interiørfirmaet ønsker å utvikle en langsiktig strategi i designbransjen. 90 % av produktene deres er derfor produsert i Sverige av lokale produsenter. På denne måten sikrer de seg at leverandøren mottar anstendige lønninger og har gode arbeidsforhold for sine ansatte. Dette er noe som det er nærmest umulig å ha oversikten over hvis leverandørene kommer fra den andre siden av jordkloden.

Miljøvennlig interiør

De aller fleste produktene er fremstilt i Sverige, noe som gjør at designere og andre ansatte slipper å tenke på lange reiser. Og på den måten skåler man miljøet samtidig som man slipper å tilbringe mange timer på å reise og vedlikeholde kundeforholdet til leverandørene. Når du kjøper produkter fra Maze Interiør kjøper du altså ikke bare svensk interiørdesign, men du støtter også et selskap som tenker holdbart og miljømessig. Denne ansvarligheten er en selvfølge for firmaet mitt, spesielt når man tenker på at naturen er en av de største inspirasjonskildene deres. Vi håper miljøvennlig interiør har kommet for å bli, og her på siden kan du selv gi din støtte til et ansvarlig firma, samtidig som du får gleden av skandinavisk design i verdensklasse.OPPDAG OGSÅ:

Interiørartikler

Lamper

Morgenkåper

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.