Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

MBYM

mbyM er et dansk merke som blander rå femininitet med skandinavisk ”coolness”, designet spesielt til den stilbevisste kvinnen. Den skandinaviske inspirasjonen går igjen i merkets forskjellige design, hvor feminine snitt, fantastiske passformer og stilrene linjer, samt enkle silhuetter, er nøkkelordene.

Med fire årlige kolleksjoner er mbyM i konstant fornyelse. Sesongene fortolkes gjennom lette trykk, diskrete mønstre, klassiske og nøytrale nyanser og farger, i tillegg til feminine og sofistikerte silhuetter. Merket prioriterer kvalitet og materialer, og går ikke på kompromiss med valg av de forskjellige designene, som både er preget av diskrete waistbands, høyhalsede gensere og rå glidelåsdetaljer, samt snitt som åpne rygger og dype v-halser.


Bæredyktige kolleksjoner


Siden 2003 har mbyM vokst til å bli et anerkjent, dansk motemerke som leverer design i høy kvalitet. Merket har, i tillegg til fire årlige kolleksjoner, en GoGreen-kolleksjon. Denne kolleksjonen består av bæredyktige basiselementer som er fremstilt med omtanke og kjærlighet til miljøet. Basis bluser, topper, kjoler og høyhalsede gensere har vist seg å være must-haves i enhver grunnleggende garderobe, og det er derfor kolleksjonen hele tiden blir utvidet med nye bestselgere. mbyMs kontinuerlige utvikling resulterte i lanseringen av mbyM Nord i 2016. Dette er en kolleksjon som inneholder eksklusive design i luksuriøse materialer og kvaliteter. De enkle designene representerer merkets identitet ved å utstråle skandinavisk letthet i feminine nyanser.


Kompromissløse design til fornuftige priser


mbyM henvender seg til jenter og kvinner som er urbane, stilige og som man legger merke til med én gang. Hun er ikke redd for å kle seg feminint, eller for å ta på seg litt mer rå antrekk – alt etter humøret hennes. Dessuten er hun kvalitetsbevisst, og elsker simpelthen klær i høy kvalitet – og disse skal selvfølgelig ikke være så dyre at det ruinerer henne. Et av de fremste kjennetegnene ved mbyM, er bruken av en nøytral fargeskala. Dette utgjør selve grunnlaget for kolleksjonene deres. Hver sesong tilsetter designerne utvalgte farger og trykk som er mer vågale og som stemmer overens med trendene i tiden. På denne måten klarer merket å skape komplette kolleksjoner, hvor du finner et stort utvalg av feminine og stilfulle produkter, krydret med rå og trendy elementer.

I tillegg til det flotte designet, er klærne fra mbyM dessuten karakterisert ved høy kvalitet på grunn av de lekre materialene. Disse skaper en fantastisk passform, og er utrolig behagelige å ha på. Hvis du for eksempel leter etter en kjole til både hverdag og fest, så er mbyM et godt sted å starte. Man kan også se den karakteristiske kombinasjonen av skandinavisk kjølighet og rå femininitet i de lekre skinnjakkene deres og de myke basiselementene man alltid finner i kolleksjonene deres. mbyM tilbyr også praktiske kjøp til fornuftige priser. Du kan for eksempel finne flotte regnjakker, i både lange og korte utgaver, og i både avdempede og fargerike utgaver. Regnjakker behøver ikke å være upraktiske og umoderne, og dette er modellene fra mbyM perfekte eksempler på.

Fjern alle filter

mbyM

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.