Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

MCM

Når man snakker om dameveske, lommebok og massevis av annet lekkert tilbehør, så kommer man ikke utenom det tyske merket MCM. De tilhører rett og slett toppklassen når det gjelder både design og kvalitet, og har siden 1976 forsynt oss med luksus og eksklusivitet i motebransjen. De utvider stadig kolleksjonene deres, og i dag kan du kjøpe alt fra en nøkkelring, belte, hatt og iphone deksel hos MCM. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av noen av de beste og mest populære designene deres.

Alle produktene fra MCM er toppmoderne, og har en unik stil som garantert vil være med på å forsterke det personlige uttrykket ditt. Man er sjelden i tvil om det er et design som kommer fra det tyske merket eller ikke, for et av kjennetegnene for de fleste varene er den avdempede men iøynefallende brune fargen som passer til stort sett alle klesplagg. Dessuten er produktene også ofte prydet med merkets eget mønster, noe som gjør at de virkelig skiller seg ut.


Et av moteverdens fremste merker


Det tyske kvalitetsmerket har vært blant de aller fremste når man snakker om eksklusive og luksuriøse merker. Merket har siden de ble grunnlagt alltid hatt en nærmest mystisk aura over seg, og mange tyskere har drømt om å en gang kunne eie et design fra MCM, uansett om det er snakk om en veske, lommebok eller noe helt annet. Motemerket er derfor også et slags blåstempel og et must for kvinner som gjerne vil være på notene, og kle seg i moteriktige klær og tilbehør. Det er ikke sikkert du kjenner merket så godt, eller kanskje du overhodet ikke har hørt om det. I så fall kan vi kun anbefale at du tar en nærmere titt på det fenomenale utvalget av produkter fra MCM her på siden, slik at du selv kan se hva tyskerne har kunnet skryte av i snart 45 år.


Luksusvesker og unikt tilbehør


Hvis du gjerne vil ha en moteriktig veske, lommebok eller et iphonedeksel for den saks skyld, så er MCM er godt sted å begynne å lete. Ikke bare gir varene deg en følelse av ekte luksus og eleganse, men du får også produkter som er laget ved hjelp av tysk håndverk på sitt beste. Du kan velge mellom flere forskjellige vesker i mange forskjellige størrelser og design, i tillegg til lommebøker, nøkkelringer, iphonedeksler, ryggsekker og mye annet. Det er med andre ord mange muligheter for at du kan gå rundt med noe av det aller beste som moteverden kan levere i dag. Så hvorfor ikke ta en nærmere titt på kolleksjonen her på siden?


Trygg handel med Miinto


Du kan være trygg når du handler her hos Miinto. Her handler du nemlig fra over 400 lokale norske motebutikker, og det blir hele tiden fler. Det betyr at du kan velge mellom over 2.000 forskjellige merkenavn og over 90 000 produkter. Vi tilbyr fri frakt hvis du handler for mer enn 499 kroner, og du har alltid 14 dagers full returrett. Det er således ingenting som hindrer deg i å få tak i et lekkert design fra MCM allerede i dag!

Fjern alle filter

MCM

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.