Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MEOTINE

Velkommen til det danske merket Meotine. Hvis du ikke har stiftet bekjentskap med merkevaren enda, så er det på tide. Meotine er et ungt og særdeles interessant merke som utmerker seg innenfor dameklær av pels og skinn, og du er sikret fantastiske design i den aller beste kvaliteten!

Meotine ble stiftet av et ungt søskenpar som har en nyskapende og motebevisst tilnærming til pels og skinnvarer. På kort tid har de bevist at de er i stand til å utfordre den etablerte moteverden og eksperimenterer med materialer i den aller mest utsøkte kvalitet. Hvis du er på jakt etter en ny pelsjakke, pelskåpe eller skinnjakke, så kan vi kun anbefale at du tar en nærmere kikk på den flotte kolleksjonen her på siden. Uansett om det er snakk om en vinterjakke eller overgangsjakke, så finner du helt sikkert noe som passer perfekt til deg her på siden.


Kolleksjoner til alle stilbevisste kvinner


Meotine-kolleksjonene er designet for å gjøre skinn- og pelsjakker mer tilgjengelige for flere kvinner. Det stilige designet og de lekre materialene gjør at produktene deres er veldig ettertraktede blant en bred gruppe av moteinteresserte kvinner, samtidig som designene er anvendelige og passer til de fleste anledningene. Designfilosofien er å lage design som appellerer til et bredt spekter av kvinner, og derfor finner du både de klassiske og elegante designene, i tillegg til de litt mer utfordrende designene, noe som passer perfekt til henne som ikke er redd for å skille seg ut.


Pelsjakker og pelskåper


Når du ser en pelsjakke eller pelskåpe, vil de aller fleste forbinde dette med luksus og noe som er dyrt, men det trenger ikke nødvendigvis å være tilfellet med design fra Meotine. Med en annerledes og kreativ tankegang har merket klart å frigjøre seg fra den klassiske tankegangen hva pels- og skinnmote angår. Selv om de fantastiske designene har perfekte passformer og elegante snitt, så ligger prisnivået i et leie der de fleste kan være med.


Ideen bak designet


Meotine har på kort tid blitt kjent som et merke med særegne skinn- og pelskolleksjoner. Merket ble skapt av de to søsknene Mathilde og Mikkel Randrup som grunnla merkevaren i 2014 med en ambisjon om å utfordre dagens pels- og skinnprodusenter i Europa. Kolleksjonene er inspirert av klassiske og tradisjonelle dameklær kombinert med en vilje til å våge å ta sjanser. Dette sees tydelig i utformingen av kolleksjonene deres.

Hele formålet med Meotine er å fremheve og verdsette skjønnheten ved å lage enkle og diskrete design. Designduoen fokuserer på rene linjer og ønsker å endre uttrykket på klassiske skinn- og pelsprodukter på en måte som gjør produktene deres anvendelige for den stilbevisste forbrukeren i hverdagen – i tillegg til de mer spesielle anledningene. Inspirasjonen til designene deres kommer fra møter med andre mennesker, mediepersonligheter, blogger, natur og musikk. Deres blikk for detaljer, i tillegg til godt design og krav om høy kvalitet, er med på å skape kolleksjoner som uttrykker styrke og ansvarlighet. Deres oppgave er å kontinuerlig produsere pels- og skinnvarer i en moderne stil som tilfredsstiller behovene til de kravstore kundene deres.

Hvis du er på jakt etter en pelsjakke eller en pelskåpe av høy kvalitet til den fasjonable og stilbevisste kvinnen, da bør du ta en nærmere kikk på det flotte sortimentet fra Meotine her på siden.

Fjern alle filter

Meotine

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.