Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MICHAEL KORS

Michael Kors er en New York-basert designer som er verdensberømt for luksuriøst og urbant design, samtidig som det er tidløst og anvendelig. Selve merket Michael Kors dekker over flere forskjellige kategorier, som for eksempel vesker, sko, klokker, smykker og parfyme. Vi snakker altså om en særdeles allsidig designer. Michael Kors har beundrere over hele verden, inkludert berømte Hollywood-stjerner. Det er som sagt et særdeles allsidig merke, og Michael Kors lager design med bred appell og eksklusivitet. Det høres kanskje selvmotsigende ut, men Michael Kors tilbyr design av ypperste klasse med priser de aller fleste kan akseptere.


Vesker fra Michael Kors


Designeren Michael Kors grunnla firmaet av samme navn helt tilbake i 1981. Og det tok ikke lang tid før han vakte oppmerksomhet både internasjonalt og nasjonalt for sine kreasjoner. Merkevaren kjennetegnes ved et evig fokus på å skape tidløs mote av luksuriøse materialer. Flere har karakterisert kreasjonene fra Michael Kors som underspilt, men allikevel glamorøse. Noen av de produktene som Michale Kors er mest kjent for, er veskene hans. Blant de aller mest populære og mest selgende, finner du vesker med navn som Michael, Ava, Selma, Hamilton og Mirando. Ikke bare er dette navn på populære vesker. Det er også navnene på noen av de aller flotteste veskene som overhodet finnes på markedet i dag.


Lommebok, klokke og sko fra Michael Kors


Det er ikke bare kvinner Michael Kors henvender seg til. Menn ikler seg også design fra Michael Kors, og det er spesielt innenfor hans klokkedesign menn har funnet det de leter etter. Michael Kors utformer også klokker til kvinner, men det er spesielt de maskuline kronografklokkene til menn som han er kjent for. Klokkene er klassiske, og tilfører enkle påkledninger som jeans og t-skjorter en ekstra eksklusiv snert. Hvis du gjerne vil ha en ny lommebok, så har Michael Kors helt sikkert laget en som passer helt perfekt til deg. Du finner lommebøker i mange forskjellige former og størrelser til både menn og kvinner. Her har alle enten ”Michael Kors” eller ”MK” som en del av utsmykningen, noe som i seg selv er et kvalitetsstempel. På den motsatte siden av eksklusivitetsskalaen finner vi skoene fra Michael Kors. Der klokkene og lommebøkene er eksklusive, har hans skokolleksjoner en tilbakelent og hverdagslig stil. Her finner du blant annet sandaler pyntet med små sten og joggesko i forskjellige farger og materialer.


Michael Kors har bred appell


Michael Kors er en av de få store designerne som klarer å nå ut et stort og bredt publikum. Designet er nemlig ikke bare ungdommelig og sporty, men også tidløst og elegant. Klærne og tilbehøret er sofistikert, men samtidig velegnet til hverdagsbruk. Det gjelder for alt han har laget og utformet, fra sko, klokker og vesker, til kjoler, parfyme og solbriller. Michael Kors er et allsidig merkenavn, og det er nok derfor det finnes så mange butikker med hans navn over hele verden.


Et suksessfullt motemerke


Michael Kors sin store suksess innen motedesign stammer fra det faktum at designene hans er enkle, tidløse og produsert med materialer av høy kvalitet. Merket handler om skjønnhet, eleganse, luksus, kvalitet, stil og enkelhet, alt på en måte som gjør dette merket attraktivt for både kvinner og menn. Med sine allsidige både kles- sko og tilbehørkolleksjoner, har dette merket blitt et av de kuleste merkene i motebransjen som appellerer til et bredt spekter av kunder. Dette skyldes ikke utelukkende bare Michael Kors sitt klassiske stiluttrykk, men også fordi det er et merke som tilbyr rimelig og tilgjengelig luksus for enhver lommebok.


Michael Kors – en kjendisfavoritt


Michael kors er uten tvil en av Hollywoods favorittdesignere. Kjendiser elsker Michael Kors sine klær, klokker, vesker og sko, og hans design har ofte vært å se på den røde løperen. Motemerkets produkter har blant annet vært å se på store kjendiser som Jennifer Lopez, Nicole Kidman og Michelle Obama. Takket være Michael Kors sine subtile design og en helt unik eleganse som er lagt til de forskjellige produktene, har dette merket gjort seg perfekt i kjendisgarderoben. Ønsker du også å kle deg i luksusklær, designervesker og fottøy fra dette elegante merket, som vil sikre deg kvalitetsplagg og tilbehør som kan brukes til en rekke anledninger, kan du finne dine Michael Kors-favoritter her på siden.


Frisk opp stilen med elegante stykker fra Michael Kors


Michael Kors tilbyr en kul kolleksjon med en sterk moteidentitet, med en frisk blanding av trender, farger, stoff, trykk og silhuetter som er sportslige i følelsen, men elegante i stiluttrykket. Michael Kors tilbyr noe for alle individuelle stiler, tilgjengelig luksus for enhver og et snev av uventet, moderne glamour.

Michael Kors ble først lansert som et klesmerke for sportsklær, og fikk en global anerkjennelse for sin luksuriøse versjon av sofistikerte klær designet for en travel hverdag. Synonymt med enkel eleganse, tidløshet og en klassisk livsstil, inneholder kolleksjonen sofistikerte elementer og kveldsklær samt sko, vesker og annet tilbehør som vil utfylle enhver garderobe! Så nøl ikke med å fylle opp garderoben med lekre plagg fra Michael Kors som garantert vil friske opp stilen.


La Miinto bli din favorittforhandler av Michael Kors


Hos Miinto er vi hele tiden ute etter å tilby en god handelsopplevelse for våre kunder. Med dette i tankene har vi høyt fokus på å tilby et bredt og allsidig utvalg av merkevarer som både er luksuriøse, kvalitetsfulle og attraktive for både kvinner, menn og barn med forskjellige stiler og behov.

Takket være våre grunnleggere Konrad Kierklo og Mads Radoor, som i 2009 opprettet Miinto, har vi nå gleden av å kunne tilby våre kunder tilgang til et bredt spekter av varer fra verdenskjente motemerker. Ikke bare hjelper vi våre kunder med å kunne shoppe fra sine favorittdesignere, men gjennom å forhandle varer online fra våre mange butikkpartnere bidrar vi til at de kan fortsette å opprettholde sine fysiske butikker, til tross for den digitale verden vi lever i. La deg inspirere av oss her hos Miinto og la oss bli din favorittforhandler når det kommer til å handle et bredt utvalg av klær, sko og tilbehør fra populære Michael Kors.

Fjern alle filter

Michael Kors

Side 1 Av 7

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.