Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MISSMAYA

Det norske merket Missmaya er kjente for å blande romantisk femininitet med skandinavisk estetikk. De har en filosofi om at «balanse er nøkkelen», noe som er fundamentet bak hvert eneste design de lager. Det kommer tydelig frem i de lekre kolleksjonene hvor man blant annet kan finne sett som passer sammen, skjørt, bluser og mye annet.

Missmaya har etterhvert blitt et anerkjent og skikkelig pålitelig merke for alle kvinner som elsker feminine detaljer, lekne og friske trykk og farger balansert med rene linjer, avslappede silhuetter og nøytrale toner. Merket henvender seg dessuten til kvinner som ønsker moteriktig design i verdensklasse, uten at det går på kompromiss med kvaliteten.


Balanse er nøkkelen


Noe av det som definerer merket, er et stilfullt men uanstrengt utseende. Missmaya lager klær som tar kvinner rett fra jobben og ut på byen sammen med venninnene og noen gode drinker. Det er rett og slett en uanstrengt estetikk kvinner søker mer og mer, og som dette norske merket er anerkjent for. Det handler igjen om balanse – hvor alle kvinner er forskjellige og har ulike behov. Dessuten vil de fleste gjerne være velkledde, samtidig som de har et ønske om å fremtre både ledige og spreke. Her forsøker Missmaya nettopp å gjenspeile alle disse trekkene hos kvinner ved hjelp av balanse.


Historien om Missmaya


Designeren bak merket heter Ritu Eskeland. Hun har sin formelle utdannelse fra Esmod, men fikk nærkontakt med motebransjen allerede fra barnsben av. Foreldrene drev nemlig også med klær, og hadde både en egen forretning og et eget merke kalt Dia Dia. Ønsket om å selv overta en dag har alltid stått sterkt, og motebransjen var derfor en naturlig vei å gå. Etterhvert meldte det seg også et brennende ønske om å starte et eget merke, og snart lanserte hun en kolleksjon under navnet Missmaya. Klærne fikk umiddelbar respons fra et lokalt publikum, og snart meldte eksterne forhandlere sin interesse også. Helt siden starten har hun vært trofast og lojal mot sine egne ambisjoner, og har alltid hatt et mål om å lage feminine, elegante hverdagsklær med det lille ekstra. I tillegg stiller hun ekstra strenge krav til kvalitet og passform, noe som rett og slett skal være perfekt.


Kontraster skaper balanse


Hvis man tar et enkelt skjørt og en lekker feminin skjorte fra Missmaya, så kan plaggene se helt ulike ut, men sammen utgjør de en raffinert kombinasjon. Igjen handler det om balanse, og det som gjenspeiler Missmayas kjerneverdi som er romantisk femininitet kombinert med enkel skandinavisk estetikk. I alle kolleksjonene til det norske merket vil det alltid fines både feminine detaljer og lekne trykk, men også rene linjer, behagelige silhuetter og delikate farger. Kontrastene mellom romantiske elementer og enkle basisklær har alltid appellert til Ritu Eskeland, og hun kaller stilen «effortless aesthetic», eller uanstrengt estetikk om du vil på godt norsk.

Dette uttrykket kan oversettes som lekker men ikke overpyntet – som er noe gjerne alle kvinner kan trives i. Du får med andre ord muligheten til å skape din helt egen og personlige stil med klær fra Missmaya, samtidig som det er klær som kan kombineres med alt mulig annet. Du kan style klærne ned til å være alminnelige basisklær, og style de opp for å skape et flott festantrekk. Mulighetene er mange, og vi er sikre på at du finner noe som passer perfekt til deg her på siden.

Fjern alle filter

MISSMAYA

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.