Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MISSONI

Missonis strikkeklær, dynamiske mønstre og modige fargekombinasjoner viser en livsglede og positivitet hos både designer og hos den som bærer klærne. Uansett om det er snakk om skjerf, kjole eller bikini, så er kreasjonene en glede for alle sansene.

Siden tidlig i dette italienske motehusets historie, har de laget glamorøse day-to-dark-antrekk som løfter enhver garderobe opp til nye høyder.


Historien bak det verdenskjente motehuset


Missoni er et varesebasert motehus som i dag står for italiensk luksus og kvalitet. Historien bak merket starter med en kjærlighetsaffære mellom Rosita Jelmini og Ottavio Missoni. De giftet seg den 18. april i 1953, og ble snart et radarpar innenfor moteverdenen. Ottavio Missoni var sønn av en grevinne og en kaptein, mens hun var arving til en tekstilfabrikk. Sammen innredet de et laboratorium i hjemmet sitt for å begynne produksjonen av prêt-à-porter i strikk. De presenterte den første kolleksjonen sin i Milano i 1958, og oppnådde med det samme støtte fra Anna Piagi, moteredaktør i den italienske utgaven av Vogue og senere hos Vanity. De samarbeidet med mange nasjonale og internasjonale moteskapere fra hele verden, og vant etterhvert mange priser. Missoni er kjent og gjenkjent for motivene sine, som er akkurat like overraskende som de er fargerike. Missoni designer i dag kreasjoner med samme sans for detaljene som de hadde i begynnelsen. For selv om Ottavio Missoni døde i 2013, så lever merket stadig i beste velgående – og det samme gjør også Rosita Jelmini. Hun er i dag 88 år gammel, og er stadig aktiv innenfor moteverden. Hun har blant annet mottatt en Glamour-pris for årets kvinne.


Mote for både kropp og hjem


Missoni er mer enn bare klær. Du kan selvfølgelig finne en flott bikini, kjole eller skjerf i sortimentet deres – det er tross alt moteklær de er mest kjent for. Designene er kjennetegnet ved den store mangfoldigheten av mønstre med geometriske former, striper og blomster i fantastiske fargekombinasjoner. Missoni lager også mote til hjemmet og designene er like så lett gjenkjennelige som klærne. Gjennom kolleksjonene deres viser Missoni at mote er like viktig for hjemme som for garderoben. Denne delen av Missoni heter Missoni Home.


Missoni Home


Missoni Home fokuserer på innredningen av hjemmet. Med sitt unike utseende av psykedeliske og abstrakte former i alle farger, mønstre og geometriske former, har Missoni Home satt sitt avtrykk i mange hus over hele verden. Mote er ikke begrenset til kun å handle om klær, og i Missoni Homes kolleksjoner finner du blant annet puter, pledd, håndklær og andre tekstiler. Det hele er akkurat som alminnelig Missoni – design av high-fashion kvalitet.


De mest populære kjolene fra merket Missoni


Når vi snakker om de mest populære Missoni-kjolene, kan vi ikke unngå å nevne den ikoniske strikkede maxi-kjolen. Den har en skulpturert passform som fremhever figuren på beste måte, og er lagd med en kombinasjon av geometriske mønstre i livlige farger – et varemerke for merket Missoni. Denne kjolen er både moderne og tidløs, og er alltid et statement-stykke uansett sesong eller anledning.

Misonni's lurexkjole står også høyt på listen over favoritter. Denne glitrende skapningen utstråler glamour uten å være overdrevet. Skåret i en slank silhuett med subtile rynkedetaljer eskaleres denne kjolen til høy-fashion status med sine metalliske tråder som skimrer under lys. Kombinert med komforten av mykt jerseystoff skaper luruxkjolen en balanse mellom luksus og dagligliv.


Kjøpe produkter fra merket Missoni på Miinto


Missoni er et italiensk luksusmerke kjent for sine unike, fargerike mønstre og høykvalitets strikkevarer. Med over 60 år i motebransjen har Missoni utviklet en sterk estetikk som gir gjenkjennelse over hele verden.

Her på Miinto, kan du finne en rekke forskjellige produkter fra Missoni. Fra ikoniske komfortable strikkeplagg til elegante aftenklær, vi har noe som passer enhver smak og anledning. En viktig del av vårt sortiment er uten tvil de signaturstripede genserne fra Missoni. Disse tidløse stykkene blir lagd med øye for detaljer og bruk av luksuriøse materialer, noe som sikrer at de vil gi varme og stil gjennom mange sesonger.

I tillegg til klær, fører vi også et bredt utvalg av tilbehør fra Missoni. Du kan velge blant luer, skjerf og tepper - alt sammen preget av merkets karakteristiske zikzak-mønster. Denne varierte kolleksjonen betyr at du kan inkorporere Missoni sin distinkte stil i garderoben din eller hjemmet ditt på flere måter.

Fjern alle filter

Missoni

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.