Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

MISSONI HOME

Missoni er et anerkjent motehus fra Italia, som ble grunnlagt i 1953 av Ottavio og Rosita Missoni. Denne merkevaren er det perfekte bildet av hva italiensk mote og design er, og er kjent for sine eksentriske mønstre som går igjen i alle produktene hos Missoni-merket. Selv om mønstret startet i garderoben, har det nå flyttet seg ut av skapet og over i interiør og hjem. «Missoni Home» ble derfor en del av motehuset på 1980-tallet, og i dag har mennesker over hele verden «Missoni Home»-produkter i hjemmet.

Du kan derfor finne mange forskjellige produkter på markedet som kommer fra «Missoni Home». De har produkter som Missoni-håndklær, Missoni-morgenkåper, Missoni-puter og mye annet. Så er du på utkikk etter å legge til litt farger i hjemmet med endeløs kvalitet, er «Missoni Home» den rette merkevaren for deg.


Missoni sitt kjente mønster


Selv de som ikke kjenner det beryktede Missoni-navnet, vil kjenne igjen de umiskjennelige mønstrene til «Missoni Home». Italienerne er kjent for å være eksentriske, og «Missoni Home» er ikke noe annet enn det. Dette merket kombinerer geometriske og nesten psykedeliske mønstre, som de kombinerer med kontrastrike farger og motiver. I tillegg er de veldig nøye med å velge stoff av en kvalitet som gir en eksklusiv følelse til sine produkter.

Til tross for stoffets eksklusivitet og det luksuriøse designet, gir mønstrene og fargene et ydmykt utseendet som kan passe inn i et hverdagslig hjem. Ikke vær redd for at det blir for eksklusivt med «Missoni Home» i nedtonede Norge, for det du egentlig får er lang levetid som vil følge dynamikken i hjemmet ditt i lang tid fremover. Som «Missoni Home» har sagt: «Et hjem lever, det er alltid i utvikling og blir aldri ferdig».


Historien bak Missoni og «Missoni Home»


En annen viktig milepæl skjedde på 80-tallet, hvor Missoni ble partner med «T&J Vestor», en tekstilveteran i Italia med mye kunnskap om tekstiler – spesielt lin. Et flott samarbeid ble dannet, og begge parter var i stand til å støtte hverandre i deres neste vekstfase. Derfor produseres og distribueres designene fra «Missoni Home» i dag av «T&J Vestor», som er en partner for livet når det gjelder nye forslag og nyskapninger innen tekstilområdet.

Denne sammenslåingen har skapt en tilsynelatende vekst som vi kan se i dag. Kunnskapen og lidenskapen for tekstil og kvalitet – og det gjenkjennelig mønsteret – har tatt verden med storm. Produkter som møbler, håndklær, puter og badekåper er laget for å gi folk høykvalitetsprodukter og litt italienske farger til hjemmene våre i kalde nord.


«Missoni Home» hos Miinto


«Missoni Home» kan du finne i de mest kjente designerbutikker rundt omkring i verden og på eksklusive internasjonale messer hvor andre designere og arkitekter finner inspirasjon. Selv om «Missoni Home» er så eksklusivt som det er, kan du heldigvis finne «Missoni Home»-produkter i nettbutikken Miinto. Det er, med andre ord, enkelt for deg å få det anerkjente mønstret i ditt hjem, om det så er et Missoni-håndkle eller en Missoni-badekåpe.

Fjern alle filter

Missoni Home

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.