Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MODSTRÖM

Det er alltid bra med noen som går mot strømmen, noen som tør å skille seg ut i mengden – og det er kanskje derfor det er så mange som elsker det danske merket Modström. Vi her hos Miinto elsker det også, og derfor har vi et godt utvalg av klær fra det danske motemerket her hos oss.

Modström er for den motebevisste jenta og kvinnen som prioriterer stilsikkert design. Det er et merke som med de flotte kolleksjonene deres alltid treffer blink når det gjelder aktuell mote og tidens trender. De klarer å blande og mikse eksklusive design med mer vanlig mote på en unik og nyskapende måte. Om noe, kan man si at de virkelig har teft, hvor de varierer og skaper lykke med sine design. Her finner man en favoritt blant de kvinnene som hele tiden vil være med på moten, og som ser fornyelse i garderoben som et privilegium.


Mot strømmen – men med på bølgen


Modström har i mange år vært synonymt med kvalitet og lekker formgivning, og de har alltid et stort utvalg av blant annet jakker, kjoler og bluser. Som navnet tilsier, så prioriterer de å gå mot strømmen, og vil gjerne være annerledes og unike – men det betyr ikke at Modström ikke følger den generelle og aktuelle moten som gjelder her og nå. De er alltid med på bølgen når det kommer til de nyeste tendensene og trendene, men svømmer mot strømmen slik at de samtidig skiller seg ut når det kommer til blant annet trykk og passformer. Her er det danske merket noe for seg selv, for klær fra Modström ligner ikke alt annet.


Høy kvalitet – lave priser


Det er spesielt på et punkt Modström skiller seg ut fra mengden, og det er evnen deres til å kombinere kvalitetsklær og moteklær til billige priser. Finesse er et viktig begrep i designstilen deres, og her blir det ikke gått på kompromiss med verken kvaliteten eller detaljene. Det har medført at de blant annet, som ett av veldig få merker på markedet, prioriterer å gi sine innvendige sømmer en best mulig avslutning. Det kan man for eksempel se på den klassiske Cyler-skjorten fra merket.

Selv om skjortens innvendige sømmer ikke er synlige på skjorten når man har den på, er det nettopp denne perfeksjonismen og sansen for detaljer som får skjorten til å fremstå perfekt og komplett. Det er detaljer som dette som får kolleksjonene til å fremstå som kvalitetsvarer, og som dessuten sørger for at de innvendige sømmene ikke går opp så lett. På tross av denne perfeksjonismen i designstilen og produksjonen av klær, så klarer de fortsatt å holde prisene på et fornuftig nivå. Du kan med andre ord finne utallige flotte og rimelige klær her på siden, og du kan være helt sikker på at kvaliteten er helt på topp!

Fjern alle filter

Modström

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.