Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Modström (10)

Det danske merket Modström er et klesmerke med stadig oppdaterte kolleksjoner. Essensen av merket er femininitet med et rått uttrykk. Modström er et innovativt merke. De har seks hovedkolleksjoner i året og ønsker å stadig tilføre trendbildet noe nytt.

Merket ble opprettet i 2006 og har allerede fått stor suksess både i Danmark og internasjonalt. Modström er et motemerke for impulsive unge kvinner som ønsker de siste trendene og tør å være først ute. I tillegg til de seks hovedkolleksjonene har de også en kolleksjon som oppdateres ukentlig for å krydre resten av klærne. På denne måten klarer de å hele tiden tilby moderne og oppdaterte plagg til en attraktiv pris.

Modström ble opprettet for å mette ønsket om et klesmerke som tilpasser seg de nyeste trendene hurtig. De plukker rask opp farger, passformer og detaljer og implementerer de i sine kolleksjoner med sin egen vri, og de er ikke redd for å gjøre ting anderledes.

Kjolene fra Modström kan tones ned med en cardigan og tykke strømper, eller pyntes opp med store smykker. Handle oppdatert mote med en smak av de siste bevegelsene i trendbildet fra Modström her på miinto.no. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

10 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.