EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Molo

Molo (1324)

Molo lager både gutte- og jenteklær, og alle er lett gjenkjennelige med det flotte trykket. Merket lager uvanlige sammensetninger og morsomme trykk, noe som bidrar til å stimulere barnas fantasi. Ofte er det snakk om knalle farger så du kan være sikker på at klærne også blir lagt merke til.

Molo til både gutter og jenter

Molo lager klær av veldig høy kvalitet – noe som nesten bare er en selvfølgelighet når man tenker på bruken fra aktive barn utendørs. Aktive barn er ikke et problem med klær fra Molo, og de tåler vask etter vask. En stor del av alle klærne til både guttene og jentene, store og små, er merket med Oeko-Tex®. Dette merket er din garanti for at klærne ikke inneholder skadelige kjemikalier, og du behøver ikke å være redd for at barnet får i seg giftstoff av noe slag.

Fra parkdress til undertøy

Her hos Miinto.no finner du et stort utvalg fra Molos kolleksjon. Utvalget preges av humor og friskhet, og det er klær til alle anledninger. Uansett om du leter etter klær til festlige anledninger, badetøy eller vintergarderoben, så finner du det her. Molo lager alt fra hårpynt, strømper og undertøy til gummistøvler, parkdresser, jakker og regntøy. I tillegg kan du finner votter, luer, gensere, shorts, t-skjorter og mye mer. Kort sagt alt fra det innerste til det ytterste.

Kvalitet som holder

Molo utformer klær til en hverdag med lek og latter. De er utformet til lekeplassen, skolegården og et liv fylt med sprett og spring. Det er plass til livet og alt annet som er viktig når barnet ditt kler seg i klær fra Molo.

La barnets personlighet vokse

Både baby- og barneklær fra Molo gir både deg og barnet ditt muligheten for å fremelske en liten personlighet. Hva liker barnet å ha på seg? Hva synes barnet ditt er spennende? Skal det være søtt eller klassisk? Kult og friskt? Eller kanskje det skal være morsomt og fargerikt? Sett rammene for barnets voksende personlighet, eller la barnet være med når dere velger klær fra Molo. Det er jo tross alt barnet som skal ha det på.

La fantasien løpe løpsk

Molo har utformet klærne til å være mer enn bare praktiske. De fargerike kolleksjonene sprudler nærmest av livsglede og fantasi. I kombinasjon med det litt mer rå skandinaviske utseende, er dette den perfekte sammensetningen til små nysgjerrige øyne. Her blir fantasien satt på prøve, utfordret og stimulert. De friske fargene og de mange spennende trykkene er helt klart med på å utvikle barnets fantasi. Det er også helt sikkert noe å snakke om i barnehagen og på skolen. Med de mange spennende fargesammensetningene og morsomme og funky utformingene finner man alltid noe å prate om.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1324 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.