Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

MONO

Mono ble til i Oslo i 2019 og er dermed fortsatt et relativt nytt og ungt merke. Det betyr likevel ikke at de ikke er kjente eller har oppnådd stor suksess. På kort tid har dette skomerket vokst til å bli et populært merke som oser av alt fra god kvalitet og god stil til god komfort.

Deres stil passer til både kvinner og menn, og det er nettopp derfor deres sko også er et unisex-merke som kan brukes uansett kjønn og stil. Deres dna og merke er bygget opp rundt det å være et «kvalitetsbevisst sneakerhus», som er selve grunnlaget for alt de designer og produserer.


Mono er perfekt til et norsk klima


Vi som bor i Norge vet alle hvor viktig det er med gode sko når kulden og det våte været begynner å komme. Det er lite som er så ubehagelig som å være kald på føttene – og enda verre er det jo når skoene i tillegg ikke er vanntette og blir gjennomvåte av å gå ute i regnvær, snø og sørpe.

De fleste av oss har nok derfor brent oss på å ikke gå ut med riktige sko, eller generelt å ikke investere i noen ordentlig gode kvalitetssko man kan ha på seg om vinteren – en feil man helst bare vil gjøre en gang. Gode materialer, varme og vanntette, det er alle viktige faktorer man ser etter i et par gode vintersko eller vinterstøvler.

I tillegg skal skoene også gjerne være behagelige. De skal forme seg etter føttene våre og sitte behagelig på bena. Gnagsår og ubehagelige sko er definitivt like irriterende som kalde eller våte føtter.

Alt dette får du selvfølgelig med sko fra Mono. Ikke bare ser de skikkelig bra ut, de er også praktiske og oppfyller alt det gode sko skal oppfylle. Mono ønsker å kombinere estetikk, teknologi og funksjonelle egenskaper i ett produkt for å kunne levere noe som er funksjonelt, praktisk og sofistikert.


Stilfulle sko til hele året


Selv om Mono kanskje er mest kjente for sine vintersko og vinterstøvler, er faktisk ikke det det eneste de har å tilby. De tilbyr også sportslige sneakers, vandresko og en rekke andre typer sko som passer til alle behov. Du kan derfor trygt gå for Mono når du skal supplere din årlige skogarderobe.

Alle deres sko kommer i de beste kvalitetene og er laget av det aller beste materialet som er for sko. I designet fokuseres det veldig på komfort. De skal selvsagt være både behagelige og bra for føttene våre.


Kjøp dine Mono-sko hos Miinto


Hos oss i Miinto kan du finne et stort utvalg av disse unisexskoene. Vi samarbeider med de beste selvstendige butikkene som finnes i Norge, og flere av disse kan tilby Mono. Det er derfor du hos oss kan finne et stort utvalg av deres sko på nett.

Bestill dine nye favorittsko i dag – og få de hurtig levert fra Miinto.

Fjern alle filter

MONO

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.