Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Moon Boot

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

MOON BOOT

Moon Boot produserer ikoniske vinterstøvler. Støvlene er lette å kjenne igjen, men Moon Boot er mer enn bare flott design. De er også vinterstøvler som sikrer tørre og varme føtter i all slags vær, både for voksne og barn.

Giancarlo Zanalta er mannen som ble så inspirert av Apollo 11s månelanding den 11. juli 1969, at han rett og slett designet et par støvler som minet om de måneskoene Neil Armstrong hadde på. Han kalte disse selvfølgelig for Moon Boot. Siden den gang har de egentlig ikke forandret seg så mye, fordi de fortsatt blir fremstilt i samme materiale. Den gangen Giancarlo grunnla Moon Boot, var han en ung og ivrig iverksetter fra Mountbelluna i Italia. Siden den gangen har denne byen vært sentrum for produksjonen av sportssko.


Moon Boot for alle


Moon Boot er en pioner når det gjelder å kombinere sportsånd med mote. Vinterstøvlene ble fort veldig populære, siden man både kunne bruke dem i byen og i akebakken. De flotte støvlene er fremstilt slik at de både er veldig lette, beskytter deg mot vann og holder deg varm, selv når termometeret viser minus 35 grader. Moon Boot finnes i mange forskjellige farger, stiler og materialer, men det er først og fremst den tradisjonelle modellen som er den mest populære. Støvlene er det beste eksempelet på det man kaller Democratic design. Det høres kanskje voldsomt ut, men det betyr rett og slett at alle, uansett alder, kjønn og stil, kan ha på seg et par Moon Boots og være stolt samtidig! Man har sett alt fra skuespillere, kongelige og musikere, til kvinner og menn av alle forskjellige ulike sosiale lag bære Moon Boots med stolthet.


Ikonisk design


I 2000 ble Moon Boot utnevnt som ett av de hundre viktigste symbolene på vår tids design, og det var ingen ringere enn selveste Louvre Museet i Paris som sto bak kåringen. Opp gjennom tiden har Moon Boot vært med på sesongenes trender når det gjelder farger, design og stiler, men de har alltid vært trofaste mot den opprinnelige modellen. Derfor har de nærmest ikke endret på selve formen.


Moteriktige og komfortable


Moon Boot sine vinterstøvler er ikke bare vanntette, varme og vanvittig stilfulle, men de er også i svært høy kvalitet. Å bruke Moon Boot når vinteren er som kaldest, er både moteriktig og behagelig. Moon Boot sine støvlemodeller kommer i tillegg i mange forskjellige farger, og vil kunne legge til et snev av farge til et hvilket som helst antrekk. Den populære Moon Boot kan virkelig brukes på en rekke måter gjennom vinteren og andre årstider, og passer til alt fra uformelle hverdagsutseender til mer dristige antrekk. En rekke kjendiser som Paris Hilton og Kim Kardashian har gjort disse unike overdimensjonerte støvlene trendy og gjeldende som et moteelement, som moteentusiastiske kvinner bare må sørge for å ha i garderoben.


Kule og kraftige støvler


Moon Boots sin kraftige silhuett har blitt synonymt med vinter og moderne stil over hele verden. Mange andre kjente merker har faktisk også samarbeidet med dette motemerket og lagt sitt eget preg på de populære støvlene, og derfor kan disse støvlene blant annet finnes med glitrende Swarowski-krystaller og i andre design med andre motemerkers særegne preg.

Disse kule og kraftige støvlene er en nødvendighet når du skal på skiferie. De er ideelle å ha på seg til og fra bakkene, og har en yttersåle som gir god trekkraft mot glatte overflater. I tillegg kan de holde føttene varme og komfortable i temperaturer helt ned til -35°C. Det italienske merkets grafiske estetikk betyr at de også er et elegant valg for afterski, og at de også gjør seg perfekte til en uformell dag ute på byen i kombinasjon med et hvilket som helst antrekk.


Klassiske hvite Moon Boots


I Miintos kolleksjon av den ikoniske Moon Boot finner du et bredt utvalg av Moon Boot-støvler i hvite nyanser. Hvite Moon Boots gir deg umiddelbart et snev av eleganse til ethvert antrekk, og i tillegg er de et mer iøynefallende valg enn for eksempel Moon Boots i mørke farger. Går du for hvite Moon Boots, vil støvlene kunne tilpasses en rekke stiler og farger. I tillegg gir de det lille ekstra til antrekket når det er mørkt og kaldt utenfor.

De kalde månedene kan ofte bringe med seg lite fargeglade antrekk i svarte- og mørke nyanser. Har du et ellers monokromt ensfarget antrekk kan du derfor enkelt friske det opp og gi det litt spill med et par hvite støvler fra Moon Boot. Gå inn i vår moteverden her hos Miinto og oppdag hvite Moon Boots for kvinner, og få deg et moderne utseende.


Mange stilfulle varianter av stilige Moon Boots


Moon Boots kommer ikke bare i en rekke farger, men også en rekke andre stiler. Den populære Moon Boot finner du i flere varianter her hos Miinto – noen hyller den klassiske stilen, mens andre prøver å fange tidens trender. Resultatet er en kolleksjon som er unik, levende og egnet for folk i alle aldre.

Du finner vinterstøvler med lavt og høyt snitt, med nylon og skinn, med mønster, pels eller lekre, slående farger. Det finnes også forskjellige typer av design både for de som skal på fjelltur, og for de som skal bevege seg rundt i urbane rom. Uansett hvilken Moon Boot du velger, kommer du til å bli lagt merke til for dine fantastiske støvler fra dette italienske merke.


Vinterstøvler for voksne og barn


Moon Boot har også laget en større kolleksjon med et bredere sortiment. Her har Moon Boots for barn blitt en stor suksess. Det finnes ingen andre støvler som kan holde varmen på små barneføtter, og samtidig være så trendy, som Moon Boots. Støvlene er helt klart de beste og hotteste støvlene du kan ha på deg når vinteren er her. Hver gang Moon Boot lanserer de nye kolleksjonene sine, så er det alltid noen overraskelser, men én ting er sikkert: Du kan alltid velge mellom høye og lave vinterstøvler. Hver høyde har sine fordeler. De lange vinterstøvlene går forholdsvis langt opp på benene, så de lange Moon Boot-vinterstøvlene er helt klart å foretrekke hvis barnet elsker å leke ute i snøen, eller hoppe rundt i sølepytter. Hvem elsker vel ikke det! De korte og mellomlange vinterstøvlene er derimot praktiske hvis man skal leke utendørs, og det ikke er så stor sannsynlighet for hverken snø eller dype sølepytter. De korte støvlene er ideelle når man skal leke utenfor i kulden, samtidig med at støvlene ikke forhindre barnet i å bevege seg fritt rundt omkring.

Fjern alle filter

Moon Boot

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.