Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MORRIS STOCKHOLM

Morris Stockholm, eller bare Morris, lager klær i en luksuriøs stil med både nøytrale og dristige fargevalg. Finn en klassisk genser eller en flott skjorte, og var kledd til enhver anledning.

Morris Stockholm ble grunnlagt i 2003, og siden starten har de levert moteriktige klær til både kvinner og menn. Designene er klassiske med et snev av Skandinavia. De har et bredt utvalg av nøytralt og elegante klær i sterke fargevalg, og de flotte designene kombinert med høy kvalitet gjør det vanskelig bare å eie ett plagg fra dette svenske merke. Du kommer ikke bare til å elske garderoben din med disse klærne, garderoben vil også elske deg! Uansett om du vil ha en bluse, skjorte, genser eller polo, så får du klær til de fleste anledninger.


Klær med stil


Er det noe alle garderober fortjener, så er det en quiltet jakke fra Morris Stockholm. Modellene deres er tidløse og flotte året rundt. Klærne har mange raffinerte detaljer som blander det luksuriøse med det moderne og trendy. Uansett om de første bladene har begynt å falle fra trærne eller om bjørka så smått har begynt å vise livstegn, så holder du deg varm med stil året rundt. Med perfekt passform og kvalitet får du en trofast følgesvenn i all mulig vær – vått som tørt. Når det er for varmt for å ha på jakke, men likevel for kaldt til bare å gå rundt i bare armer, så passer en genser eller hettegenser fra Morris Stockholm også perfekt. De er både luksuriøse og utrolig deilige å ha på seg.


Klær til enhver anledning


Det er lett å forstå hvorfor Morris Stockholm har blitt et så etablert og populært merke som det det er i dag. Med de elegante og likevel lekne kolleksjonene deres, finnes det alltid ett eller annet som passer perfekt til deg. Produktene er skapt ved hjelp av møysommelig planlegging og sans for detaljer, og kvaliteten er uovertruffen. Klærne er i stilfullt design, og holder deg fortsatt varm og tørr. Hvis du har en genser fra dette merket i garderoben din, så er det et godt utgangspunkt for å skape et deilig antrekk som passer til både hverdag og fest. Dette er for så vidt kjennetegnet til designene fra disse svenskene. Det er lett å sammensette forskjellige elementer med andre plagg fra merket, eller fra andre merker. Hva med en skjorte eller genser sammen med et dongeriskjørt eller et par stramme jeans? Samtidig kan du holde deg varm med en flott og moderne jakke i høy kvalitet og luksuriøse materialer. Det er lett å gjemme seg bort når det blir vinter og bare gi opp alt som heter stil og eleganse, men med flotte design og varme klær Morris Stockholm, får man faktisk lyst til å gå utenfor – uansett hvor dårlig været er. Det spiller ingen rolle om du først skal på jobben, for deretter å møte opp på en romantisk date – klærne passer til begge deler.

Fjern alle filter

Morris Stockholm

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.