Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MOS MOSH

Mos Mosh har siden starten i 2010 designet lekre og feminine klær i topp kvalitet. I starten produserte de kun jeans, men i dag har de utviklet seg til å bli en større aktør innenfor moteverdenen. Mos Mosh kan derfor i dag presentere hele kolleksjoner hvor de også har utformet shorts, topper og jakker. Felles for alle produktene er høy kvalitet og fantastisk komfort. Det er dette den skandinaviske kvinnen vil ha, og det er det de får med produkter fra Mos Mosh. Her er det ingen kompromiss på hverken stil eller anvendelighet. Fargene er dempede, og det er ingen forstyrrende trykk eller mønstre på plaggene.


Denim er best


Helt siden starten i 2010, har Mos Mosh utformet bukser. Kolleksjonene i dag inneholder som sagt mer enn bare jeans, men man kan fortsatt tydelig merke at designerne bak Mos Mosh virkelig har en kjærlighet for dongeri. Mos Mosh lager jeans i flere forskjellige design og modeller. Uansett om du velger et par bootcut jeans, skinny jeans eller flare jeans, så kan du være helt sikker på at buksene sitter perfekt, og fremhever de beste sidene ved kroppen din – og det er det ikke alle bukser som kan! Du kan bruke jeans fra Mos Mosh til enhver anledning. Hvis du gjerne vil ha et avslappet utseende, så kan du bare ta på en fin bluse, slik at du får et underspilt og hverdagslig utseende. Det er ingen som sier at god stil behøver å være vanskelig. Med klær fra Mos Mosh blir det i hvert fall veldig enkelt.


Perfekt passform


Det er ikke bare de kjente buksene som sitter som støpt uten å gnage på kroppen. Mos Mosh lager ikke kun bukser i dongeri, men også i alminnelig stoff. Disse stoffbuksene har også en skreddersydd passform, og buksene ser fantastiske ut, samtidig som de er utrolig behagelige å ha på. Blant utvalget fra Mos Mosh finner man bukser i flere forskjellige stiler, og du kan blant annet finne klassiske herreinspirerte dressbukser. Dette er med på å gi stilen din et elegant og kult utseende. Hvis du har lyst til å fullende det sofistikerte uttrykket, kan du selvsagt supplere med en flott blazer. Denne stilen uttrykker både kraft og eleganse samtidig.


En verden full av muligheter hos Mos Mosh


Men hvis ikke dress-stilen er noe for deg, så er det heldigvis mange andre plagg og design du kan finne hos Mos Mosh. Du kan for eksempel velge flagrende og feminine bluser som gir den perfekte balansen til et par stramme bukser. Det finnes med andre ord ufattelig mange valgmuligheter og forskjellige stiler å velge mellom hos Mos Mosh. Det er derfor ingen tvil om at den moderne kvinnen finner alt hun trenger, til enhver anledning hun måtte befinne seg i, hos Mos Mosh.

Fjern alle filter

MOS MOSH

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.