Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Moschino (0)

Det italienske merket Moschino er et av de mest anerkjente italienske merkene, og har en nøkkelposisjon på den internasjonale motescenen. De er kjente for å lage nyskapende og fargerike klær til menn, kvinner og barn, i tillegg til solid håndverk og designerarbeid. Det er et underholdende luksusmerke man simpelthen ikke kan få nok av.

Moschino ble grunnlagt i 1983, og traff catwalken med et smell da de lanserte den første kolleksjonen sin. Med til dels humoristiske slagord som «Fashion ready to where» og «Channel No. 5» fikk de nærmest umiddelbart en fanskare, og merket ble stemplet som et kultmerke. Siden den gang har merket forandret retning, og legger ikke lenger all fokuset på kleskolleksjonene sine, men konsentrerer seg i stadig større grad om skikkelig håndverk og godt design – noe som i seg selv er beundringsverdig.

Underholdende mote

Moschino er et hovedmerke som sammen med flere undermerker lager og produserer eksklusive dameklær og jeanskolleksjoner. Dessuten finnes det nå egne utvalg av tilbehør, smykker og parfyme, i tillegg til en egen serie med kosmetikk. Det er med andre ord et merke som kan fullende og optimere stilen din, uansett hva du trenger og hva du ønsker deg. Det italienske merket er anerkjent og beundret av berømtheter over hele verden, og merket har dessuten designet antrekk og kostymer til kjendiser som Kylie Minogue og Madonna. Hvis du har vært på konsert med noen av disse, så er sjansene store for at du har sett originale og unike Moschinodesign på aller nærmeste hold.

Love Moschino

Det velkjente luksusmerket ble grunnlagt av italieneren Franco Moschino, og i 2008 fikk jeanslinjen navnet «Love Moschino». I dag gjemmer det seg mer enn bare jeans bak navnet, og kolleksjonene er fulle av spennende klær i eksentriske, nyskapende, innovative, dristige og fargestrålende design. Klærne er faktisk så nyskapende at du sannsynligvis aldri har sett noe lignende før. De tilbyr mote til både menn og kvinner, og stilen er lett gjenkjennelig. Den preges nemlig av sterke farger, iøynefallende detaljer og kraftfulle trykk.

Selv om hovedmerket også er kjent for å være et innovativt og underholdende merke, så er det i dag Love Moschino som tar seg av alt det mest utfordrende og ungdommelige. Men det er ikke bare flotte klær du får fra dette merket. De har nemlig også etterhvert blitt anerkjent for sine design av tilbehør som kofferter, lommebøker, vesker, sko og mye annet sofistikert tilbehør. I tillegg til den ungdommelige og pulserende ånden som gjennomsyrer alle designene, kjennetegnes merket også ved en lidenskap og kjærlighet for kvalitet og autentisitet.

Du får med andre ord alt det du trenger for å kunne skape din helt egen og personlige stil med design fra Love Moschino. Det er et relativt ungt merke, et som moteinteresserte og kvalitetsbevisste fashionistaer over hele verden allerede har lagt sin elsk på – og nå får du selv muligheten til å gjøre det samme. Klær fra dette merket kommer ikke bare til å piffe opp klesskapet ditt, men kommer også til å bli en uunnværlig del av hverdagen din.KANSKJE DU OGSÅ VIL LIKE:

Chunky sneakers

Gensere

Kåper

Parkaser

Rumpetasker

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.