Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MOSCHINO

Det italienske merket Moschino ble grunnlagt i 1983 og har siden hatt en nøkkelposisjon på den internasjonale motescenen. Selskapets hovedprioritet er å lage nyskapende og fargerike klær for menn, kvinner og barn, og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg fra kolleksjonene deres.

Moschino traff catwalken med et smell tilbake på 1980-tallet, men siden har designene deres beveget seg i en annen retning, og merket har ikke lenger kun fokus på kleskolleksjonene. Merket bragte i sin tid forskjellige og morsomme slagord til motescenen som "Fashion Ready to Where" og "Channel No. 5". Denne typen initiativ har gradvis kommet litt i bakgrunnen til fordel for et mer solid designarbeid, noe som i seg selv selvfølgelig er beundringsverdig. Moschino har alltid vært et merke i bevegelse, og det er denne insisteringen på å aldri stå stille og hele tiden utvikle seg som gjør at merket har den sterke posisjonen på motemarkedet som de har i dag. Det italienske merket beundres over hele verden av kjendiser, og merket har til og med designet antrekk for både Kylie Minogue og Madonna til deres respektive turneer.


«Love Moschino»


Merkets hovedkolleksjon Moschino står nå stolt side om side med undermerker for eksklusive dame- og jeanskolleksjoner, og har i tillegg til kleskolleksjonene også et eget utvalg av tilbehør, smykker og parfyme samt et utvalg kosmetikk. Et av disse undermerkene er «Love Moschino». Dette undermerket ble lagt til Moschino-huset i 1986 som «Jeans Label», men har siden gjennomgått et navnebytte og er i dag kjent som «Love Moschino». Dette navnet passer det karismatiske merket mye bedre, siden det inneholder mye mer enn bare jeans. «Love Moschino» produserer mange forskjellige typer klær, både herreklær og dameklær, i tillegg til sko. Uansett hva du leter etter, kan du være trygg på at med dette merket vil du få høy kvalitet så vel som et stilig og livsbekreftende design.

Det er ikke noe uvanlig at et merke har ett eller flere undermerker. Det er noe vi egentlig skal være glade for, spesielt siden prisene alltid er lavere enn hos hovedmerket. Denne trenden gjør faktisk luksusdesign tilgjengelig for alle, noe vi virkelig vet å sette pris på!


Fine mønstre og humoristiske trykk


Designteamet bak «Love Moschino», som har den særegne og fasjonable rebellen Jeremy Scott i spissen, er ikke redd for å lage iøynefallende klær. Med generøs bruk av ville farger og vanvittige trykk, garanteres oppmerksomhet hvis du velger et produkt fra dette merket, det både når det kommer til herreklær og dameklær. For mennene er det design som trykte T-skjorter og skjorter, hvor «peace»-tegn, hjerter, blomster, bokstaver og mye mer er satt sammen i en fantastisk blanding. For kvinnene vil du også finne stilige design som rosa sandaler med hjerter og kjoler som er trykt med ”LOVE” overalt. Det er imidlertid ikke det eneste dette merket tilbyr. Du har også muligheten til å skaffe deg mer dempede produkter som svarte skinnstøvler og klassiske kåper. Det er med andre ord noe å velge mellom hvis du leter etter noe å piffe opp garderoben din der hjemme, uansett hvilken stil du har.


Moschino hos Miinto


Du behøver altså ikke å ha en vanvittig stil for å bruke klær og sko fra verken Moschino eller «Love Moschino», siden du bare kan nøye deg med et enkelt plagg som signaturplagg. Kolleksjonene innenfor både herre- og dameklær kan lett kombineres med andre design, enten fra samme merke eller fra andre favorittmerker. Uansett hvordan du velger å gå med klærne, så hjelper det garantert på humøret. Kom og ta en titt på det brede utvalget her og finn en favoritt eller to i dag!

Fjern alle filter

Moschino

Side 1 Av 33

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.