EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Moscot (0)

Moscot er ensbetydende med nydelig håndverk og ikonisk design Hvis du er lei av å hele tiden bruke samme type solbriller og briller som kollegaen eller naboen din, så bør du uten tvil se litt nærmere på hva dette amerikanske brillemerket har å tilby. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av alle de beste modellene fra New Yorks mest legendariske brilledesigner.

De mest ikoniske brillene på markedet i dag kommer fra byen New York i USA. Uansett om du velger solbriller eller alminnelige briller, gjør de at du skiller deg ut i mengden og viser at du har din egen stil og sans for kvalitet. Hvis du ikke har hørt om merket før, så er det på tide å legge merke til navnet Moscot! Solbriller og briller fra dette merket er garantert å være utført med godt håndverk og lekkert design, og har vært New Yorkernes foretrukne produsent i mer enn 100 år.

Ikoniske briller til rimelig pris

Siden 1915 har Moscot levert klassiske briller, som især mange unge hipstere her hjemme i Norge har begynt å ta til seg. Det er det mange gode grunner til. Det amerikanske merket har en utrolig stor og variert kolleksjon, noe som betyr at du alltid kan finne en brilleramme som passer perfekt til ansiktet og stilen din. Prisnivået er rimelig. De aller fleste har råd til et par briller eller solbriller fra Moscot. Spesielt når man tenker på hvor god kvalitet det er på brillene, og ikke minst hvor lekkert designet er.

Det hele begynte på en kjerre

Det hele begynte med at Hyman Muschcot emigrerte til New York fra Hviterussland. Han begynte etter hvert å selge ferdiglagede briller fra en på Manhattans berømte Lower East Side. Dette var en suksessrik geskjeft, og det tok ikke lang tid før han åpnet sin første brillebutikk. Etter dødsfallet til Hyman Muschcot overtok familien virksomheten, og gjennom generasjon etter generasjon har merket i dag vokst seg til å være verdensomspennende foretak.

Retro briller og solbriller med ekte glass

I dag er Moscot fortsatt en familiebedrift som drives av fjerde generasjon Moscot. En av de viktigste årsakene til firmaets enorme suksess, er at de fikk en uhørt suksess med en retrokolleksjon med autentiske briller fra 30-, 40- og 50-tallet. Disse brillene appellerer til moteinteresserte kvinner og menn i alle aldre, og på tvers av stil og smak. Brillene er ikke bare inspirert av de gamle brillene, men produseres med ekte glass, akkurat som i gode gamle dager.

Finn solbriller fra Moscot hos Miinto

Årsaken til at navnet ble endret fra Muschcot til Moscot, skyldes at Hyman forenklet stavemåten på etternavnet sitt da han for første gang skulle skrive navnet sitt på amerikansk jord på øya «Ellis Island» i bukten utenfor New York. Det var som om han allerede den gang visste at det var viktig å spre navnet til så mange som mulig. Uansett hva årsaken var, så er det i hvert fall et navn som i dag er kjent over hele verden, i hvert fall hvis man er bare litt interessert i solbriller, mote og kvalitet. Her hos Miinto finner du nå et godt og variert utvalg av mange av de flotteste og mest populære modellene fra Moscot.SE ALLE SOLBRILLER:

Solbriller til dame

Solbriller til herre


MER INSPIRASJON TIL DAME:

Rumpetasker

Bucket hats

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.