Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MOSS COPENHAGEN

Moss Copenhagen tilbyr mote til de dristige jentene. Tilgangen deres er enkle design og stilarter til enhver garderobe. Den feminine og minimalistiske stilen passer de fleste – fra tenåringer til modne kvinner.

Som navnet antyder, så startet Moss Copenhagen i København i Danmark, og helt siden starten har de designet klær som kvinner i alle aldre begeistres av. Dette har gjort at Moss Copenhagen har blitt kjent langt utenfor Danmarks grenser, og forhandles i dag i de fleste europeiske land, blant annet her hos oss i Norge. Moss Copenhagen er dansk design på sitt beste, og det finnes utrolig mye flott å velge mellom blant de mange stilfulle klesplaggene. Det burde derfor være mulig for de aller fleste å finne noe som er perfekt for dem, uansett alder og preferanser.


Spesielt kjent for sin MSCH t-skjorte


De fleste store merkevarer har en signaturstyle. Hos Moss Copenhagen er det den ensfargede t-skjorten med bokstavene MSCH trykket på brystet. Spesielt modellene med gull- og sølvtrykk er populære. De ser nemlig både eksklusive og avslappede ut på én gang. Det kommer dog hele tiden nye fargekombinasjoner på gaten, og hver MSCH t-skjorte er noe for seg selv. Modellen heter Alva MSCH, og er spesielt populær på grunn av at prisen ligger på et nivå hvor alle kan være med. I tillegg er trykket lett å kjenne igjen i gatebildet, og ikke minst kan den også brukes både til hverdag, trening og der hjemme på sofaen. Alva MSCH fås fra størrelse XS til L, og er stor og romslig i størrelsen. Den er dessuten pen, uansett om den er for stor, eller er trang og sitter tett inntil kroppen.


Mye mer enn bare t-skjorter


Men Moss Copenhagen har så mye mer å by på enn bare t-skjorter. I kolleksjonene deres finner du skjorter, gensere, kjoler, skjørt, cardigans, strikkegensere, shorts, bukser og jakker, i tillegg til at du finner accessories som vesker og beanies. Alle sammen i de flotte designene som Moss Copenhagen er kjent for, og som har gjort merket så elsket som det er i dag. Fargene følger generelt det øvrige motebildet, og den enkelte modellen kan derfor lett settes sammen med andre merker. Miks, bland og match favorittene dine, og skap din helt egen og unike stil.


Skandinavisk enkelhet


Moten i Skandinavia er enkel, tradisjonell, ren i uttrykket og litt klassisk. Klærne fra Moss Copenhagen er ingen unntakelse. Her forenes rene linjer og enkle farger med en nordisk kjølighet. Samtidig tilfører vakre blomstertrykk i velvalgte nyanser en feminin letthet som passer perfekt til det nordiske looket. Klær fra Moss Copenhagen egner seg både til hverdag og fest. Derfor minsker du risikoen for eventuelle kleskriser hvis du har klær fra Moss Copenhagen som fast inventar i garderobeskapet ditt. Samtidig øker du sjansene for at du er perfekt kledd på, uansett hva du skal.

Fjern alle filter

Moss Copenhagen

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-