Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MOVEON

Gode turopplevelser handler ikke bare om omgivelsene, men om gode turklær. Hos Mintoo finner du et stort utvalg av turklær fra MoveOn, hvor høy kvalitet og god komfort er det viktigste. Til tross for værmeldingen, kan du aldri være helt sikker på hvordan været vil bli når du begir deg ut i den norske naturen. Derfor er det viktig med turklær som puster, da det raskt kan bli varmt og du kan bli svett, men som også holder på varmen ved å være vindtette og vannavstøtende, skulle været bli dårlig. Som det kjente turordtaket sier «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær», og MoveOn sørger for at dårlig klær aldri vil være grunnen til en eventuell dårlig turopplevelse. Alle som er glade i å ferdes i naturen behøver en god turjakke, en slitesterk turbukse, en deilig, varmende fleece og en dunjakke til de kaldeste dagene. I sommersesongen kan det også være behagelig med kortere turbukser, da det raskt blir varmt oppover fjellene og MoveOn tilbyr kortere turbukser i både shorts- og trekvart lengde. Uansett hva du skulle mangle til din neste tur, så kan du finne det viktigste av turklær fra MoveOn hos Miinto.


MoveOn tilbyr turklær i god kvalitet


Klærne er laget av god kvalitet og tilpasset det norske klimaet. Utstyrt med praktiske lommeordninger, en flatterende passform og et klassisk design, har MoveOn alt du skulle ønske av dine turklær. Dette er klær som vil gi deg en komfortabel turopplevelse og få deg til å se ut som en ekte turproff. Hvis du skulle være nysgjerrig, så er det Skjelland Group som står bak MoveOn. Det hele startet på 70-tallet i Tønsberg, hvor faren til daglig leder i dag, ønsket å etablere seg og få et fotfeste i tekstilbransjen. Derfra har ballen bare rullet og deres fokus har fra dag en vært høy kvalitet og gode priser, samt tilgjengelige og trygge produkter som møter forbrukerens ønsker og behov.


Fantastisk fargepalett


Synes du også klærnes utseende spiller en rolle? En av de beste tingene med turklærne fra MoveOn, bortsett fra kvalitet og pris, må sies å være deres valg av farger. MoveOn har valgt å satse på en fargepalett bestående av duse farger i blått, fersken, sjøgrønt, turkis og syrinlilla, samt varme farger som oransje, dyp gul, rustrød og mosegrønn. Disse nyansene er evig klassiske, uten å være kjedelig. Så hva med å matche din nye ferskenfargede turbukse med en dus grå-blå allværsjakke eller en mosegrønn turshorts med en syrinlilla fleece? Du vil uten tvil ende opp med å være en av dem som ikke bare ser mest turvant ut, men også flottest ut, der oppe på fjelltoppen eller inne i skogdypet. MoveOn legger til rette for at du skal se riktig godt ut, samtidig som at du er komfortabel og forberedt på alt slags vær. La oppdagelsesferden begynne og ta en nærmere kikk på utvalget vårt hos Miinto her.

Fjern alle filter

MoveOn

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.